Axkid ONE 2 arvostelu

Axkid.com/fi:
4.7/5

Axkid ONE 2 on yksi markkinoiden johtavista turvaistuimista, joka tarjoaa turvallisuutta, mukavuutta ja kestävyyttä lapsellesi. Tämä innovatiivinen tuote on suunniteltu takaamaan lapsen turvallisuus selkä menosuuntaan matkustettaessa jopa 7 vuoden ikään asti. Tässä artikkelissa tarkastelemme Axkid ONE 2 -turvaistuimen ominaisuuksia, sen ainutlaatuisia etuja ja sitä, miksi se on yksi parhaista valinnoista vanhemmille, jotka haluavat tarjota lapselleen parhaan mahdollisen suojan ja mukavuuden.

Turvallisuus ennen kaikkea

Axkid ONE 2 on yksi turvallisimmista turvaistuimista, joita markkinoilla on saatavilla. Se on i-Size-hyväksytty ja läpäissyt yhden maailman vaativimmista kolaritesteistä, ruotsalaisen Plus-testin. Tämä testaus varmistaa, että istuin tarjoaa optimaalisen suojan törmäystilanteissa. Selkä menosuuntaan matkustaminen on tutkimusten mukaan jopa viisi kertaa turvallisempaa lapsille, ja Axkid ONE 2 mahdollistaa tämän aina 125 cm pituuteen tai 23 kg painoon asti, mikä tarkoittaa noin 7 vuoden ikää.

Axkid ONE 2:n innovatiivinen muotoilu, jossa käytetään alumiinia ja karkaistua terästä, luo suojaavan kehikon, joka vaimentaa törmäyksen voimia tehokkaasti. Lisäksi istuimen keveys, alle 10 kg, tekee sen käsittelystä ja asennuksesta helppoa.

Helppo ja nopea asennus

Yksi Axkid ONE 2:n merkittävimmistä ominaisuuksista on sen helppo ja turvallinen asennus. ISOFIX-kiinnikkeiden ansiosta turvaistuimen asennus onnistuu alle 30 sekunnissa. Kytke vain ISOFIX-kiinnikkeet paikoilleen, taita tukijalka auki ja vapauta automaattinen Rebound bar, ja istuin on käyttövalmis. Tämä yksinkertainen asennusjärjestelmä vähentää virheiden mahdollisuutta ja varmistaa, että istuin on aina optimaalisesti paikoillaan.

Helpon asennuksen lisäksi Axkid ONE 2 on varustettu ääni-ilmaisimella, joka ilmoittaa, kun istuin on oikeassa asennossa. Tämä antaa vanhemmille lisävarmuutta siitä, että istuin on asennettu oikein ja turvallisesti joka kerta.

Markkinoiden paras jalkatila

Axkid ONE 2 tarjoaa markkinoiden parhaan jalkatilan, mikä tekee siitä erinomaisen valinnan sekä lapselle että vanhemmille. Istuimen liukuva säätöteknologia mahdollistaa turvaistuimen säätämisen jopa 30 cm edestakaisin, mikä tarjoaa lisätilaa tarvittaessa. Tämä ominaisuus on erityisen hyödyllinen pienissä autoissa, joissa tilaa on rajallisesti.

Dynaaminen jalkatilajärjestelmä tekee myös lapsen kiinnittämisestä turvaistuimeen helppoa. Tilavampi jalkatila tarkoittaa, että lapsi mahtuu istuimeen mukavasti ja voi liikkua vapaammin. Tämä on erityisen tärkeää pitkillä automatkoilla, joissa lapsen mukavuus on avainasemassa.

Mukavuus ja joustavuus

Axkid ONE 2 on suunniteltu mukautumaan lapsesi kasvun ja tarpeiden mukaan. Advanced Sleep Well -järjestelmän ansiosta istuinta voidaan kallistaa jopa 42 asteeseen, mikä mahdollistaa mukavan nukkuma-asennon myös pitkien matkojen aikana. Tämä ominaisuus on erityisen arvostettu vanhempien keskuudessa, jotka haluavat varmistaa lapsensa mukavuuden matkan aikana.

Istuimen säädettävät pehmusteet ja joustava kangas tekevät siitä mukavan käyttää vastasyntyneestä aina 7 vuoden ikään asti. Vauvan lisäpehmusteet sisältyvät Axkid ONE+ 2 -malliin, mikä mahdollistaa turvallisen ja mukavan matkustamisen heti syntymästä lähtien.

Ekologinen ja kestävä valinta

Axkid ONE 2 on suunniteltu kestämään pitkään ja tarjoamaan ympäristöystävällisen vaihtoehdon. Istuimen valmistuksessa on käytetty vähemmän muovia ja se painaa 30% vähemmän kuin monet muut markkinoilla olevat turvaistuimet. Tämä kevyt rakenne ei vain tee istuimesta helpommin käsiteltävän, vaan vähentää myös ympäristökuormitusta.

Istuin on valmistettu kierrätettävistä materiaaleista ja sen pitkä käyttöikä – jopa 7 vuotta – tekee siitä taloudellisesti ja ekologisesti järkevän valinnan. Axkid ONE 2 on helppo purkaa osiin, mikä helpottaa sen kierrätystä elinkaarensa lopussa.

Käytännölliset ominaisuudet

Axkid ONE 2 on varustettu monilla käytännöllisillä ominaisuuksilla, jotka tekevät siitä erinomaisen valinnan vanhemmille. Istuimen irrotettava päällinen on konepestävä 30 asteessa, mikä tekee sen puhdistamisesta helppoa ja nopeaa. Lisäksi ilmanvaihtoreikien ansiosta lapsi pysyy viileänä kuumina kesäpäivinä, mikä lisää matkustusmukavuutta.

Istuimen 5-pistevaljaat ja ASIP (Axkid Side Impact Protection) tarjoavat lisäturvaa sivutörmäystilanteissa, mikä tekee Axkid ONE 2:sta kokonaisvaltaisesti turvallisen valinnan. Tukijalan säädettävä korkeus ja 14 eri asentoa varmistavat, että istuin sopii monenlaisiin ajoneuvoihin ja tiloihin.

Saatat pitää myös näistä

Viimeisimmät vertailut

Maidonkeraaja.fi –sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

Tämä sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

↓ Tästä ei koidu sinulle kustannuksia.

Saat toukokuussa jopa €170 alennusta Axkidin sms turvaistuimista!

Juhlista Rearfacing Month Axkidin kanssa!

Turvalliset matkat alkavat Axkidistä. Voit olla luottavaisin mielin tietäen, että lapsesi matkustaa turvallisesti ja mukavasti. 17.5. – 3.6. välisenä aikana voit hyödyntää rajoitettuja tarjouksia premium-luokan turvaistuimistamme.

Hyödynnä uskomattomia tarjouksia suosituimmista turvaistuinmalleistamme kuukauden aikana