Axkid ONE+ 2 arvostelu

Axkid.com/fi:
4.7/5

Axkid ONE+ 2 on moderni ja innovatiivinen turvaistuin, joka on suunniteltu tarjoamaan maksimaalista turvallisuutta ja mukavuutta lapsille syntymästä noin 7 vuoden ikään saakka. Tämä artikkeli pureutuu syvemmälle Axkid ONE+ 2:n ominaisuuksiin ja siihen, miksi se erottuu kilpailijoistaan markkinoilla.

Turvallisuus ennen kaikkea

Axkid ONE+ 2 on ainoa markkinoilla oleva selkä menosuuntaan asennettava ISOFIX-turvaistuin, joka on i-Size-hyväksytty jopa 125 cm ja 23 kg saakka. Tämä tarkoittaa, että lapsesi voi matkustaa selkä menosuuntaan jopa kolme vuotta pidempään kuin perinteisissä ISOFIX-turvaistuimissa. Useat tutkimukset osoittavat, että selkä menosuuntaan matkustaminen on jopa viisi kertaa turvallisempaa lapsille aina 6-7 vuoden ikään saakka. Turvaistuimen turvallisuutta lisää myös se, että se on läpäissyt ruotsalaisen Plus-testin, joka on yksi maailman tiukimmista törmäystesteistä.

Axkid ONE+ 2:n turvallisuusominaisuudet

Axkid ONE+ 2:n turvallisuusominaisuuksiin kuuluu innovatiivinen suojakehikko, joka on valmistettu alumiinista ja karkaistusta teräksestä. Tämä kehikko tarjoaa erinomaisen suojan törmäystilanteissa ja vähentää törmäysvoimia, jotka kohdistuvat lapseen. Lisäksi istuimessa on ilmanvaihtoaukot, jotka pitävät lapsen viileänä kuumina kesäkuukausina, parantaen matkustusmukavuutta.

Helppo asennus ja käyttö

Yksi Axkid ONE+ 2:n merkittävistä eduista on sen helppo asennus. ISOFIX-kiinnitysjärjestelmän ansiosta turvaistuin voidaan asentaa turvallisesti ja oikein alle 30 sekunnissa. Asennusprosessiin kuuluu vain muutama yksinkertainen vaihe: ISOFIX-liittimien kiinnittäminen, tukijalan vetäminen esiin ja automaattisen palautuslaidan vapauttaminen. Tämä nopea asennus takaa, että istuin on aina oikein kiinnitetty, mikä minimoi virheellisen asennuksen riskin.

Käytännöllisyys ja mukautuvuus

Axkid ONE+ 2 on suunniteltu mukautumaan lapsen kasvuun ja tarpeisiin. Liukukiskomekanismin ansiosta istuinta voidaan säätää helposti eteen- ja taaksepäin jopa 30 cm, mikä tarjoaa markkinoiden parhaan jalkatilan ja mukavuuden. Lisäksi istuimessa on kehittynyt Nuku Hyvin -järjestelmä, joka mahdollistaa istuimen kulman kallistamisen jopa 42 astetta, mikä takaa mukavan matkustusasennon kaiken ikäisille lapsille.

Kestävä ja kevyt rakenne

Axkid ONE+ 2:n rakenne on suunniteltu kestäväksi ja kevyeksi. Istuimen kokonaispaino on alle 10 kg, mikä tekee siitä 30 % kevyemmän kuin monet muut markkinoilla olevat turvaistuimet. Kevyen rakenteen ansiosta istuinta on helppo käsitellä ja asentaa, ja se on valmistettu vähemmällä muovilla, mikä tekee siitä ympäristöystävällisemmän valinnan.

Ekologinen valinta

Axkid ONE+ 2:n kestävyyttä lisää sen pitkä käyttöikä. Istuinta voidaan käyttää syntymästä aina noin 7 vuoden ikään saakka, mikä vähentää tarvetta hankkia uusia turvaistuimia lapsen kasvaessa. Lisäksi istuin on valmistettu korkealaatuisista ja kierrätettävistä materiaaleista, mikä tekee siitä ympäristöystävällisen valinnan kestävän kehityksen kannalta.

Mukavuus ja muunneltavuus

Axkid ONE+ 2 tarjoaa erinomaisen mukavuuden lapsellesi. Istuin on varustettu pehmeillä pehmusteilla ja joustavalla kankaalla, jotka tekevät matkustamisesta miellyttävää. Istuimen irrotettava päällinen on konepestävä 30 asteessa, mikä helpottaa istuimen puhtaanapitoa ja ylläpitoa.

Yksilölliset säädöt

Istuin mukautuu lapsen tarpeisiin yksilöllisesti säädettävien ominaisuuksien avulla. Viisipistevaljaat ja säädettävä tukijalka mahdollistavat istuimen täydellisen istuvuuden ja turvallisuuden lapsen kasvaessa. Lisäksi Axkid ONE+ 2:n dynaaminen jalkatilajärjestelmä takaa, että lapsellasi on aina riittävästi tilaa jaloilleen, riippumatta auton koosta.

Innovatiivinen ja turvallinen valinta

Axkid ONE+ 2 on suunniteltu täyttämään modernin perheen tarpeet. Sen ainutlaatuiset ominaisuudet ja korkea turvallisuustaso tekevät siitä erinomaisen valinnan vanhemmille, jotka haluavat tarjota lapsilleen parhaan mahdollisen suojan ja mukavuuden matkustaessa.

Uudet standardit turvallisuudessa

Axkid ONE+ 2:n innovatiivinen muotoilu ja edistyneet turvaominaisuudet asettavat uuden standardin lasten turvaistuimille. Axkid ONE+ 2 on kehitetty yhteistyössä ruotsalaisten turvallisuusasiantuntijoiden kanssa, ja se tarjoaa huippuluokan suojan ja mukavuuden kaikissa matkustustilanteissa.

Saatat pitää myös näistä

Viimeisimmät vertailut

Maidonkeraaja.fi –sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

Tämä sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

↓ Tästä ei koidu sinulle kustannuksia.

Saat toukokuussa jopa €170 alennusta Axkidin sms turvaistuimista!

Juhlista Rearfacing Month Axkidin kanssa!

Turvalliset matkat alkavat Axkidistä. Voit olla luottavaisin mielin tietäen, että lapsesi matkustaa turvallisesti ja mukavasti. 17.5. – 3.6. välisenä aikana voit hyödyntää rajoitettuja tarjouksia premium-luokan turvaistuimistamme.

Hyödynnä uskomattomia tarjouksia suosituimmista turvaistuinmalleistamme kuukauden aikana