Paketti: Axkid Modukid kaukalo + telakka arvostelu

Jollyroom.fi:
5/5
Pahoittelemme, hintoja ei nyt saatavilla.

Axkid Modukid Kaukalo ja Telakka – Turvallisuutta ja Mukavuutta Pienokaisille

Axkid Modukid kaukalo ja telakka ovat suunniteltu tuomaan maksimaalista turvallisuutta ja mukavuutta vastasyntyneille. Vanhemmille on tärkeää löytää tuotteita, jotka eivät vain tarjoa parasta mahdollista suojaa, vaan myös helpottavat arjen kiireiden keskellä. Tämä artikkeli tutustuttaa sinut Axkid Modukid -modulaariseen järjestelmään ja sen tarjoamiin etuihin.

Maksimaalinen turvallisuus ensimmäisestä autokyydistä lähtien

Axkid Modukid kaukalo on erityisesti suunniteltu vastasyntyneille, ja se on hyväksytty käytettäväksi enintään 13 kg painaville tai 40-75 cm pitkille lapsille. Tämä turvakaukalo takaa pienokaisellesi turvallisuuden ja mukavuuden ensimmäisestä autokyydistä lähtien.

Kaukalo on helppo asentaa Axkid Modukid Base -telakkaan, jossa on ISOFIX-kiinnikkeet. ISOFIX-järjestelmä varmistaa tukevan ja turvallisen asennuksen niin pieniin kuin suuriinkin autoihin. Lisäksi telakkaan on integroitu indikaattorit, jotka varmistavat, että asennus on aina oikein tehty.

Mukautuva ja käytännöllinen design

Axkid Modukid telakka tarjoaa yhteensä kuusi säädettävää asentoa, mikä on ainutlaatuista modulaarisissa järjestelmissä. Tämä tarkoittaa, että voit säätää kaukaloa lapsesi kasvun mukaan – pienemmälle lapselle voidaan valita kompakti asento ja suuremmalle enemmän jalkatilaa. Tämä mukautuvuus tekee Axkid Modukid -järjestelmästä käytännöllisen ja pitkäikäisen ratkaisun.

Järjestelmä on myös yksi markkinoiden kevyimmistä i-Size-turvakaukaloista, mikä tekee sen käsittelystä vaivatonta. Yhdessä telakan kanssa, asennus tapahtuu yksinkertaisella kahden vaiheen prosessilla, joka säästää aikaa ja vähentää vanhempien stressiä.

Helppokäyttöiset toiminnot ja mukavuus

Axkid Modukid kaukalossa on useita hyödyllisiä toimintoja, jotka tekevät arjesta helpompaa. Kaukalo sopii 90%:lle kaikista markkinoilla olevista lastenvaunuista, mikä lisää sen monipuolisuutta. Kaukalo on myös varustettu kolmella erilaisella irrotettavalla vauvatyynyllä, jotka takaavat optimaalisen tuen ja mukavuuden eri-ikäisille lapsille.

Axkid Modukid -järjestelmässä on myös Axkid Side Impact Protection (ASIP), joka tarjoaa lisäsuojaa sivutörmäysten varalta. Ventilaatiojärjestelmä varmistaa, että lapsesi pysyy viileänä ja mukavana myös pidemmillä matkoilla, ja aurinkosuoja suojaa häntä auringon haitallisilta säteiltä.

Käytännölliset ominaisuudet ja helppo huolto

Axkid Modukid kaukalon päällinen on konepestävä 30 asteessa, mikä tekee sen huollosta helppoa ja vaivatonta. Tämä on tärkeä ominaisuus, kun otetaan huomioon pienten lasten sotkut ja tahrat. Kolmipistevyöjärjestelmä on säädettävissä kolmeen eri asentoon, mikä takaa lapsesi turvallisuuden ja mukavuuden eri kasvuvaiheissa.

Axkid Modukid -järjestelmän kompakti ja kevyt rakenne tekee sen käsittelystä vaivatonta, ja se on helppo siirtää autosta lastenvaunuihin ja takaisin.

Saatat pitää myös näistä

Viimeisimmät vertailut

Maidonkeraaja.fi –sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

Tämä sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

↓ Tästä ei koidu sinulle kustannuksia.

Saat toukokuussa jopa €170 alennusta Axkidin sms turvaistuimista!

Juhlista Rearfacing Month Axkidin kanssa!

Turvalliset matkat alkavat Axkidistä. Voit olla luottavaisin mielin tietäen, että lapsesi matkustaa turvallisesti ja mukavasti. 17.5. – 3.6. välisenä aikana voit hyödyntää rajoitettuja tarjouksia premium-luokan turvaistuimistamme.

Hyödynnä uskomattomia tarjouksia suosituimmista turvaistuinmalleistamme kuukauden aikana