Axkid Envirokid arvostelu

/5

Helppo ja sopeutuva valinta kasvaville perheille

Axkid Envirokid on innovatiivinen turvaistuin, joka tarjoaa helpon ja turvallisen vaihtoehdon perheille, joiden lapset ovat kasvuvaiheessa. Yksi sen merkittävimmistä ominaisuuksista on saumaton yhteensopivuus Envirobase-järjestelmän kanssa, mikä mahdollistaa nopean ja vaivattoman siirtymän eri autojen välillä. Tämä ominaisuus on erityisen hyödyllinen perheille, jotka tarvitsevat usein siirtää turvaistuinta ajoneuvosta toiseen.

Envirokidin säädettävä jalkatila ja automaattisesti säätyvä pääntuki kehittyvät lapsesi mukana, tarjoten optimaalisen mukavuuden ja turvallisuuden. Matkustaminen on entistä mukavampaa Sleep Well -järjestelmän ansiosta, joka mahdollistaa useiden makuuasentojen säätämisen matkan aikana. Tämä tekee pitkistäkin matkoista miellyttäviä lapsellesi.

Mukautuva teknologia – Dynamic Headrest

Axkid Envirokidin yksi merkittävimmistä innovaatioista on sen Dynamic Headrest -teknologia. Tämä sisäinen valjaisto ja pääntuki sopeutuvat automaattisesti lapsesi pituuteen ja kokoon, tarjoten aina täydellisen istuvuuden. Tämän ansiosta istuin tarjoaa parhaan mahdollisen suojan ja mukavuuden lapsellesi, vaikka hän kasvaisi nopeasti.

Teknologian älykäs suunnittelu takaa, että lapsesi istuu aina turvallisesti ja mukavasti, ilman että sinun tarvitsee jatkuvasti säätää istuinta manuaalisesti. Tämä on erityisen kätevää kiireisessä arjessa, jossa jokainen ylimääräinen hetki on arvokas.

Helppo asennus – Easy Click-on

Axkid Envirokid tekee turvaistuimen asentamisesta helppoa ja vaivatonta Easy Click-on -asennusjärjestelmän ansiosta. Yhden klikkauksen asennus Envirobaseen tarkoittaa, että voit helposti vaihtaa istuinta eri autojen välillä, mikä on erityisen hyödyllistä perheille, joilla on useampi ajoneuvo.

Tämä järjestelmä ei vain säästä aikaa, vaan myös varmistaa, että istuin on aina oikein asennettu, mikä on olennaisen tärkeää lapsesi turvallisuuden kannalta. Kun istuin on asennettu oikein, se pysyy tukevasti paikallaan ja tarjoaa parhaan mahdollisen suojan kaikissa tilanteissa.

Sleep Well -järjestelmä – Mukavuutta pitkille matkoille

Pitkillä automatkoilla mukavuus on avainasemassa. Axkid Envirokidin Sleep Well -järjestelmä mahdollistaa useiden makuuasentojen säätämisen matkan aikana, tarjoten äärimmäistä mukavuutta lapsellesi. Tämä järjestelmä on suunniteltu niin, että voit säätää istuinta helposti jopa matkan aikana, varmistaen että lapsesi voi nukkua mukavasti.

Useat makuuasennot tekevät istuimesta monipuolisen ja sopivan erilaisiin tilanteisiin. Olipa kyseessä lyhyt ajomatka päiväkotiin tai pitkä matka mökille, Sleep Well -järjestelmä huolehtii lapsesi mukavuudesta koko matkan ajan.

Laajennettava jalkatila – Kasvaa lapsesi mukana

Axkid Envirokid tarjoaa kuusi säädettävää jalkatila-asetusta, jotka kasvavat lapsesi mukana aina neljän vuoden ikään asti. Tämä tarkoittaa, että istuin voi mukautua lapsesi pituuden ja tarpeiden mukaan, tarjoten aina riittävästi tilaa ja mukavuutta.

Jalkatilan säätö on helppoa ja intuitiivista, ja se voidaan tehdä nopeasti ilman työkaluja. Tämä ominaisuus tekee Envirokidistä erinomaisen valinnan perheille, jotka haluavat pitkäkestoisen ja mukautuvan turvaistuimen, joka kasvaa lapsen mukana.

Ruotsalainen turvallisuus & Plus-hyväksyntä

Axkid Envirokid on suunniteltu Ruotsissa, ja se on läpäissyt vaativan Swedish Plus Test -hyväksynnän. Tämä sertifiointi asettaa korkeat standardit lasten turvaistuinten turvallisuudelle maailmanlaajuisesti. Plus Test -hyväksyntä takaa korkeimman tason suojan lapsesi pään ja kaulan alueelle, mikä on erityisen tärkeää törmäystilanteissa.

Istuimen turvallisuutta lisää myös Advanced Side Impact Protection (ASIP) -järjestelmä, joka parantaa suojaa sivuttaisissa törmäyksissä. Tämä yhdistelmä tekee Axkid Envirokidistä yhden turvallisimmista vaihtoehdoista markkinoilla.

Mukavuus ja ympäristövastuu

Axkid Envirokid ei tingi ympäristöystävällisyydestä. Istuimen Envirobase on valmistettu BioLite-materiaalista, joka on innovatiivinen ja ekologinen vaihtoehto perinteisille materiaaleille. Tämä materiaali säilyttää vahvuuden ja kestävyyden, jotka odotat laadukkaalta turvaistuimelta.

Istuimen tekstiilit on valmistettu FSC- ja Oeko-Tex -sertifioidusta viskoosilangasta, johon on lisätty bambuelementtejä. Tämä kestävä valinta minimoi mikromuovien vapautumisen ja pienentää hiilijalanjälkeä. Materiaali on myös pehmeä ja mukava lapsesi ihoa vasten, tarjoten parhaan mahdollisen mukavuuden.

Saatat pitää myös näistä

Viimeisimmät vertailut

Maidonkeraaja.fi –sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

Tämä sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

↓ Tästä ei koidu sinulle kustannuksia.

Saat toukokuussa jopa €170 alennusta Axkidin sms turvaistuimista!

Juhlista Rearfacing Month Axkidin kanssa!

Turvalliset matkat alkavat Axkidistä. Voit olla luottavaisin mielin tietäen, että lapsesi matkustaa turvallisesti ja mukavasti. 17.5. – 3.6. välisenä aikana voit hyödyntää rajoitettuja tarjouksia premium-luokan turvaistuimistamme.

Hyödynnä uskomattomia tarjouksia suosituimmista turvaistuinmalleistamme kuukauden aikana