Axkid Envirobaby arvostelu

/5

Matkustaminen vauvasi kanssa voi olla haastavaa, mutta Axkid Envirobaby tekee siitä sekä kätevämpää että kestävämpää. Tämä innovatiivinen vauvaturvaistuin tarjoaa erinomaisen yhdistelmän turvallisuutta, mukavuutta ja ympäristöystävällisyyttä. Tässä artikkelissa tarkastelemme tarkemmin, miksi Axkid Envirobaby on erinomainen valinta perheellesi.

Yhteensopivuus ja kätevyys

Universal Stroller Compatibility

Yksi Axkid Envirobaby -turvaistuimen merkittävimmistä eduista on sen universaali yhteensopivuus lähes kaikkien markkinoilla olevien lastenvaunujen kanssa. Tämä ominaisuus poistaa tarpeen etsiä erikseen yhteensopivaa istuinta eri lastenvaunuille. Käytännössä tämä tarkoittaa, että voit helposti siirtää vauvasi autosta lastenvaunuihin ja takaisin ilman ylimääräistä vaivaa. Muista vain varmistaa, että käytössäsi on oikea sovitin lastenvaunuillesi, ja olet valmis lähtemään.

Kevyt ja helppokäyttöinen

Envirobaby on suunniteltu erityisesti kevyeksi ja helposti käsiteltäväksi. Tämä kevyt rakenne tekee vauvasi kantamisesta autosta puistoon tai kotiin vaivatonta. Painon ollessa vain 3,7 kg, se on yksi markkinoiden kevyimmistä vauvaturvaistuimista, mikä vähentää vanhempien rasitusta ja tekee matkustamisesta miellyttävämpää. Kätevyys ja helppous ovat sen suunnittelun keskiössä, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan aktiivisille perheille.

Asennusvaihtoehdot ja turvallisuus

Joustavat asennusvaihtoehdot

Axkid Envirobaby tarjoaa joustavia asennusvaihtoehtoja, jotka tekevät siitä sopivan erilaisiin tilanteisiin ja autotyyppeihin. Voit kiinnittää turvaistuimen turvallisesti ISOFIX Envirobase -tukijalan avulla tai perinteisellä turvavyön kiinnityksellä. Tämä antaa sinulle vapauden valita sopivin asennustapa elämäntyyliisi ja tarpeisiisi. Asennus on intuitiivinen ja nopea, mikä säästää aikaa ja vähentää stressiä.

Turvallisuus ennen kaikkea

Turvallisuus on aina etusijalla, kun on kyse lapsesi matkustamisesta. Axkid Envirobaby täyttää kaikki tiukat turvallisuusstandardit, joita voit odottaa vauvaturvaistuimelta. Se on hyväksytty pituudelle 40 – 75 cm ja painolle enintään 13 kg, mikä tekee siitä sopivan useimmille vauvoille syntymästä noin 12 kuukauden ikään asti. Voit luottaa siihen, että vauvasi on turvassa ja mukavasti suojattuna kaikilla matkoilla.

Mukavuus ja ympäristöystävällisyys

Conscious Comfort

Axkid Envirobaby ei ole vain turvallinen ja kätevä, vaan myös erittäin mukava. Istuin on valmistettu innovatiivisista materiaaleista, jotka tarjoavat ensiluokkaista mukavuutta. Istuinverhoilussa käytetty viskoosikangas on peräisin FSC- ja Oeko-Tex -sertifioiduilta viljelmiltä, mikä tekee siitä ympäristöystävällisen valinnan. Tämä kestävä materiaali ei ole vain pehmeä ja hellävarainen vauvan iholle, vaan myös pienentää tuotannon hiilijalanjälkeä.

Irrotettava ja pestävä päällinen

Käytännöllisyyden lisäämiseksi Axkid Envirobaby on varustettu irrotettavalla ja konepestävällä päällisellä. Tämä tekee istuimen puhdistamisesta helppoa ja nopeaa, mikä on erityisen tärkeää vauvojen kanssa matkustaessa. Päällinen voidaan pestä koneessa 30 asteessa, joten voit pitää istuimen aina puhtaana ja raikkaana.

Saatat pitää myös näistä

Viimeisimmät vertailut

Maidonkeraaja.fi –sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

Tämä sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

↓ Tästä ei koidu sinulle kustannuksia.

Saat toukokuussa jopa €170 alennusta Axkidin sms turvaistuimista!

Juhlista Rearfacing Month Axkidin kanssa!

Turvalliset matkat alkavat Axkidistä. Voit olla luottavaisin mielin tietäen, että lapsesi matkustaa turvallisesti ja mukavasti. 17.5. – 3.6. välisenä aikana voit hyödyntää rajoitettuja tarjouksia premium-luokan turvaistuimistamme.

Hyödynnä uskomattomia tarjouksia suosituimmista turvaistuinmalleistamme kuukauden aikana