Stokke Xplory X

Stokke Xplory X Sisarus yhdistelmärattaat
/5

Stokke Xplory X -yhdistelmävaunut ovat ihanteelliset kaupunkikäyttöön. Kompakti paketti sisältää rungon, istuinosan, vaunukopan, turvakaaren ja ostoskassin. Vaunukoppa sopii vastasyntyneestä noin 6 kuukauden ikäiseksi vauvaksi, minkä jälkeen rattaiden käyttö jatkuu istuinosalla aina 3-4 ikävuoteen asti.

Vaunukopassa on erinomaiset säilytystilat, mukaan lukien kaksi taskua vanhemman puhelimelle ja lompakolle. Vaunukoppa kiinnittyy ja irtoaa helposti ratasrungosta, ja se voidaan kantaa mukana sen mukana tulevan etukaaren kanssa. Xplory-rungon ansiosta vaunukopan ja istuinosan korkeus voidaan säätää useisiin eri asentoihin. Lisäksi Xplory X -rungossa on kätevä, eri korkeuksille säädettävä työntöaisa, joka tekee vaunujen käytöstä mukavaa.

Saatat pitää myös näistä

Viimeisimmät vertailut

Maidonkeraaja.fi –sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

Tämä sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

↓ Tästä ei koidu sinulle kustannuksia.

Etkö löytänyt sopivia yhdistelmävaunuja?

Tutustu Jollyroomin mahtavaan valikoimaan ja löydä sopivat yhdistelmävaunut edulliseen hintaan.