Paketti: Axkid Modukid -istuin + telakka arvostelu

Axkid.com/fi/:
4.4/5

Vanhempana tiedämme, että kiireinen arki voi tehdä lapsen turvallisuuden varmistamisesta haasteellista. Axkid Modukid -istuin ja telakka yhdistelmä on suunniteltu vastaamaan näihin haasteisiin tarjoamalla yksi markkinoiden turvallisimmista ja mukavimmista lasten turvaistuimista, joka on helppo asentaa. Tässä arvostelussa käymme läpi tämän paketin ominaisuudet, edut ja käytännön kokemukset.

Turvallisuus ennen kaikkea

Axkid Modukid Seat on i-Size-standardin mukainen lapsiautoistuin, joka tarjoaa ensiluokkaista turvallisuutta. Istuin on suunnattu taaksepäin ja se sijoitetaan Axkid Modukid Base -telakalle, jossa on ISOFIX-tuet. Tämä yhdistelmä on hyväksytty lapsille, joiden pituus on 61-105 cm ja paino enintään 18 kg, mikä tarkoittaa, että istuin soveltuu noin neljävuotiaaksi asti.

Axkid Side Impact Protection (ASIP)

Axkid Modukid Seat on varustettu Axkid Side Impact Protection (ASIP) -sivutörmäyssuojalla. Tämä lisävaruste on suunniteltu kiinnitettäväksi istuimen auton oven puoleiselle sivulle, mikä lisää merkittävästi lapsen turvallisuutta sivutörmäystilanteessa. ASIP on tarpeeton, jos istuin asennetaan auton keskipaikalle, mikä tarjoaa joustavuutta asennuksessa.

Mukavuus kaikenkokoisille lapsille

Modukid-istuimen mukavuus on huippuluokkaa. Sen pään tuki ja turvavyöt säätyvät automaattisesti lapsen korkeuden ja koon mukaan, mikä takaa optimaalisen istuvuuden ja turvallisuuden jokaisella matkalla.

Säädettävä jalkatila

Axkid Modukid Base -telakassa on kuusi säädettävää asentoa, jotka mahdollistavat mukautuvan asennuksen lapsen kasvaessa. Tämä tarkoittaa, että pienemmälle lapselle voidaan valita tiiviimpi asennus ja suuremmalle lapselle voidaan tarjota lisää jalkatilaa. Tämä säädettävyys tekee matkustamisesta mukavaa ja ergonomista eri ikäisille ja kokoisille lapsille.

Helppokäyttöisyys arjessa

Yksi Axkid Modukid -paketin suurimmista eduista on sen helppokäyttöisyys. Istuin ja telakka asennetaan yksinkertaisesti yhdellä napsautuksella. Indikaattorit varmistavat, että istuin on oikein asennettu, mikä tuo mielenrauhaa vanhemmille.

Sleep-Well-System

Paketti sisältää Sleep-Well-Systemin, joka mahdollistaa istuimen kallistuksen säätämisen myös ajon aikana. Tämä toiminto varmistaa, että lapsi voi nukkua mukavasti pitkilläkin matkoilla ilman, että hänen asentoaan tarvitsee häiritä.

Tekniset tiedot

Axkid Modukid Seat painaa 7,5 kg ja sen mitat ovat 43 cm leveys, 62 cm korkeus ja 52 cm syvyys. Telakka painaa 7 kg. Istuimen päälliset ovat konepestäviä 30 asteessa, mikä helpottaa niiden puhtaanapitoa ja ylläpitoa.

Automattisesti säätyvät toiminnot

Modukid Seat on varustettu automaattisesti säätyvällä pääntuella ja sisäisellä turvavyöllä. Tämä tarkoittaa, että istuin mukautuu lapsen kasvaessa ilman manuaalisia säätöjä, mikä tekee siitä erityisen käyttäjäystävällisen ja turvallisen vaihtoehdon.

Arjen helpotusta

Axkid Modukid -paketin arkea helpottavat ominaisuudet tekevät siitä loistavan valinnan kiireisille perheille. Istuin on helppo asentaa, mukava käyttää ja tarjoaa huippuluokan turvallisuutta.

Yksinkertainen kaksi-vaiheinen asennus

Istuin ja telakka asennetaan yksinkertaisessa kahden vaiheen prosessissa, mikä minimoi asennusvirheet ja varmistaa, että istuin on aina turvallisesti paikallaan.

Kompakti asennus tai lisää jalkatilaa

Modukid Base -järjestelmä mahdollistaa joko kompaktin asennuksen tai lisäjalkatilan tarjoamisen lapsen tarpeiden mukaan. Tämä tekee siitä erittäin joustavan vaihtoehdon erilaisiin autoihin ja perhetilanteisiin.

Saatat pitää myös näistä

Viimeisimmät vertailut

Maidonkeraaja.fi –sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

Tämä sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

↓ Tästä ei koidu sinulle kustannuksia.

Saat toukokuussa jopa €170 alennusta Axkidin sms turvaistuimista!

Juhlista Rearfacing Month Axkidin kanssa!

Turvalliset matkat alkavat Axkidistä. Voit olla luottavaisin mielin tietäen, että lapsesi matkustaa turvallisesti ja mukavasti. 17.5. – 3.6. välisenä aikana voit hyödyntää rajoitettuja tarjouksia premium-luokan turvaistuimistamme.

Hyödynnä uskomattomia tarjouksia suosituimmista turvaistuinmalleistamme kuukauden aikana