Lyfco Taitettava sähköpyörä 20″

/5

Lyfco Taitettava sähköpyörä 20″ on markkinoiden kärkeä edustava kulkuväline, joka yhdistää käytännöllisyyden, kestävyyden ja modernin teknologian. Tämä musta, 7-vaihteinen sähköpyörä on suunniteltu erityisesti kaupunkiympäristöön ja aktiiviseen lomailuun, tarjoten helpon kuljetettavuuden ja säilytyksen. Sen kokoontaitettava rakenne tekee siitä ihanteellisen valinnan niille, jotka arvostavat tilankäyttöä ja liikkuvuutta.

Eurooppalaista laatua ja kestävyyttä

Valmistettu Euroopassa, Lyfco Taitettava sähköpyörä 20″ on koottu tunnetuista ja laadukkaista komponenteista, mikä takaa pitkän käyttöiän ja luotettavuuden. Sen hiljainen ja harjaton 250 W sähkömoottori tarjoaa miellyttävän ajokokemuksen ilman häiritsevää melua. Pyörä on suunniteltu kestämään jopa 120 kg painon ja sopii 150-180 cm pituisille käyttäjille, mikä tekee siitä monipuolisen valinnan eri kokoisille pyöräilijöille.

Innovatiiviset ominaisuudet

Lyfco Taitettava sähköpyörä 20″ sisältää LED-valaistuksen sekä edessä että takana, parantaen näkyvyyttä ja turvallisuutta. Ajotietokoneen valaistu näyttö tarjoaa tärkeää tietoa matkan aikana, kuten nopeuden, etäisyyden, akun varaustason ja avustustason. Mukana tuleva irrotettava ja lukittava 13 Ah Broadline-litiumakku tarjoaa pitkän toiminta-ajan, mahdollistaen jopa 80 km ajomatkan yhdellä latauksella.

Helppo käyttöönotto ja huolto

Pyörä toimitetaan esiasennettuna, ja jäljelle jäävät asennukset, kuten satulan, etupyörän ja ohjaustangon kiinnitys, vievät vain muutaman minuutin. Ensimmäisen 100-300 km ajon jälkeen suositellaan pyörän huoltoa asiantuntevassa liikkeessä, varmistaen pitkän ja ongelmattoman käyttöiän.

Saatat pitää myös näistä

Viimeisimmät vertailut

Maidonkeraaja.fi –sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

Tämä sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

↓ Tästä ei koidu sinulle kustannuksia.