Engwe L20 SE sähköpyörä arvostelu

Engwe L20 SE sähköpyörä
Käytä koodi: BBGMAIDONKERAAJA ja saa 5% alennusta
Buybestgear.com/fi/:
4.5/5

Engwe L20 SE sähköpyörä on yksi markkinoiden innovatiivisimmista ja käyttäjäystävällisimmistä vaihtoehdoista. Tämä arvostelu tarjoaa syvällisen katsauksen kaikkiin sen ominaisuuksiin ja toimintoihin, jotta voit tehdä perustellun päätöksen sen hankinnasta.

Rakenne ja muotoilu

Engwe L20 SErunko on valmistettu kestävästä alumiiniseoksesta ja siinä on matala läpimenokehys, mikä tekee siitä erinomaisen valinnan käyttäjille, joilla on vaikeuksia hypätä korkean rungon päälle. Tämä malli on saatavilla kolmessa tyylikkäässä värivaihtoehdossa, joten jokainen voi löytää itselleen sopivan tyylin. Pyörän taitettava rakenne lisää sen käytännöllisyyttä, erityisesti kaupunkilaisille, joilla on rajallinen säilytystila.

Moottori ja suorituskyky

Engwe L20 SE sähköpyörässä on 250W harjaton moottori, joka tarjoaa riittävän tehon kaupunkiajoon. Moottori tuottaa 38 N.M vääntömomentin ja saavuttaa huippunopeuden 25 km/h. Takanapamoottori on hiljainen ja herkkä, mikä tekee ajokokemuksesta miellyttävän ja tehokkaan. Pyörä soveltuu hyvin myös rinnekiipeilyyn, mikä tekee siitä monipuolisen valinnan erilaisille teille ja maastoille.

Akku ja lataus

Sähköpyörän irrotettava 36V 15,6Ah akku on integroitu tyylikkäästi runkoon ja sen mukana tulee lukitusavain, joka varmistaa akun turvallisuuden käytön aikana. Akku tarjoaa vaikuttavan ajomatkan: avustetussa tilassa jopa 115 km yhdellä latauksella. Tämä tekee Engwe L20 SEä erinomaisen valinnan pitkille ajomatkoille ilman jatkuvaa lataustarvetta. Latausaika on noin 5 tuntia, mikä on varsin kohtuullista tämän kapasiteetin akulle.

Käyttömukavuus ja ergonomia

Engwe L20 SE on suunniteltu tarjoamaan maksimaalista käyttömukavuutta. Sen satulan iskunvaimennin ja lukittava etuhaarukan mekaaninen jousitus takaavat pehmeän ajon epätasaisilla teillä. Sähköpyörä on varustettu LED-valoilla edessä ja takana, mikä lisää turvallisuutta ja näkyvyyttä yöllä ajaessa. Pyörän 20″ x 3.0″ renkaat tarjoavat hyvän pidon ja vakauden eri ajo-olosuhteissa.

Käyttöohjeiden tuki ja jakelu

Engwe L20 SE tukee monikielisiä käyttöohjeita, mukaan lukien englanti, saksa, ranska, italia, espanja, hollanti ja puola. Tämä varmistaa, että käyttäjät voivat helposti ymmärtää ja hyödyntää pyörän kaikkia ominaisuuksia. Pyörä on ostettavissa yksinomaan Buybestgear-verkkosivustolta Euroopassa ja Isossa-Britanniassa. Tämä takaa, että kuluttajat saavat aidon tuotteen ilman huolta väärennöksistä tai huonolaatuisista jäljitelmistä.

Vertailu L20 SE & L20

Alla on taulukko, joka vertaa Engwe L20 SEä ja L20-mallia:

OminaisuusEngwe L20 SEEngwe L20
Mittarin näyttöVärillinen LCD-näyttöMustavalkoinen LCD-näyttö
Rungon materiaaliAlumiiniseosAlumiiniseos
Akku15,6 Ah13 Ah
Akun jännite36V48V
Latausaika5 tuntia6,5 tuntia
Moottorin teho250W250W
Vääntömomentti38N.m50N.m
Rengas20*3.0″20*4.0″
JarruMekaaninen levyjarruMekaaninen levyjarru
IskunvaimenninLukittava etuhaarukan mekaaninen jousitusLukittava etuhaarukan mekaaninen jousitus
Satulan iskunvaimenninKylläEi
LokasuojaEtu & TakaEtu & Taka
ValotLED-valot edessä ja takanaLED-valot edessä ja takana
Maksiminopeus25 km/h25 km/h
Pure Electricin mittarilukema50-66 km45-51 km
Avun kilometrimäärä120-140 km100-115 km
Suurin kuormitus120 kg120 kg
Sopiva korkeus155-210 cm155-210 cm
Pyörän nettopaino31 kg34 kg
Tuotteen koko17264120 cm173.770114 cm
Taitettava koko954375 cmEi taitettava

On tärkeää huomioida, että 1.6.2024 alkaen kaikki sähköiset kulkuvälineeet, joiden nopeus ylittää yli 25km/h,moottorin teho  on yli 250W tai kulkuväline painaa yli 25kg, tulee liikennevakuuttaa. Tämä rajoitus on asetettu varmistamaan käyttäjien turvallisuus ja vähentämään liikenneonnettomuuksia. Lue tästä lisää täältä.

Saatat pitää myös näistä

Viimeisimmät vertailut

Maidonkeraaja.fi –sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

Tämä sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

↓ Tästä ei koidu sinulle kustannuksia.