DYU C3 14 tuuman taitettava sähköpyörä arvostelu

Dyucycle.com:
5/5

DYU C3 14 tuuman taitettava sähköpyörä on suunniteltu erityisesti kaupunkiliikkumista varten, tarjoten kompaktin ja tehokkaan ratkaisun vihreään matkustamiseen. Tässä arvostelussa käydään läpi pyörän tärkeimmät ominaisuudet, suorituskyky ja käytännöllisyys, jotta voidaan arvioida, onko se todella hintansa arvoinen.

Suorituskyky ja tekniset tiedot

DYU C3 on varustettu 250W harjattomalla moottorilla, joka tuottaa 10Nm vääntöä. Tämä teho riittää hyvin kaupunkiajoon, tarjoten mukavan ajokokemuksen myös jyrkemmissäkin ylämäissä, joiden kaltevuus on enintään 15 astetta. Pyörän maksiminopeus on 25 km/h, mikä on riittävä nopeus kaupunkiliikenteessä.

Pyörässä on 36V 7.5Ah akku, joka mahdollistaa jopa 34 km kantaman polkuavusteisessa tilassa ja 25 km kantaman pelkällä sähköllä ajettaessa. Latausaika on kohtuullinen, 3-4 tuntia, joten pyörän saa nopeasti käyttövalmiiksi.

OminaisuusTiedot
Moottorin teho250W
Akun kapasiteetti36V 7.5Ah
Kantama polkuavusteinen34 km
Kantama sähköllä25 km
Maksiminopeus25 km/h
Paino20 kg
Maksimi kuormitus120 kg
Latausaika3-4 tuntia
Koko avattuna12604851040 mm
Koko taitettuna1260220610 mm
Renkaiden koko14 tuumaa
VedenkestävyysIP54
JarrutEtu- ja takalevyjarrut
ValotKyllä, etu- ja takavalot
Rungon materiaaliMetalli

Käytettävyys ja mukavuus

Yksi DYU C3merkittävimmistä eduista on sen taittomekanismi. Pyörä taittuu nopeasti ja helposti, mikä tekee sen säilyttämisestä ja kuljettamisesta vaivatonta. Tämä ominaisuus on erityisen hyödyllinen kaupunkiasujille, joilla on rajoitetusti tilaa pyörän säilyttämiseen.

Satula on korkeussäädettävä, joten se sopii eri pituisille käyttäjille, tarjoten mukavan ajoasennon. Lisäksi pyörässä on LED-näyttö, joka näyttää akun varaustason reaaliajassa, joten ajaja voi aina olla tietoinen jäljellä olevasta akusta.

Turvallisuus

DYU C3 ei tingi turvallisuudesta. Siinä on etu- ja takalevyjarrut, jotka tarjoavat luotettavan ja tehokkaan jarrutuksen kaikissa olosuhteissa. Pyörässä on myös kirkkaat etu- ja takavalot, jotka parantavat näkyvyyttä ja turvallisuutta erityisesti pimeässä ajettaessa.

Hinta-laatusuhde

C3 on suunniteltu tarjoamaan erinomainen hinta-laatusuhde. DYU on tunnettu korkeasta taittopyöräteknologian osaamisesta, ja C3 ei ole poikkeus. Vaikka akun kokoa on pienennetty kustannusten säästämiseksi, se ei ole vaikuttanut merkittävästi kantamaan. Tämä tekee pyörästä erittäin kustannustehokkaan vaihtoehdon kaupunkiliikkumiseen

On tärkeää huomioida, että 1.6.2024 alkaen kaikki sähköiset kulkuvälineeet, joiden nopeus ylittää yli 25km/h,moottorin teho  on yli 250W tai kulkuväline painaa yli 25kg, tulee liikennevakuuttaa. Tämä rajoitus on asetettu varmistamaan käyttäjien turvallisuus ja vähentämään liikenneonnettomuuksia. Lue tästä lisää täältä.

Saatat pitää myös näistä

Viimeisimmät vertailut

Maidonkeraaja.fi –sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

Tämä sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

↓ Tästä ei koidu sinulle kustannuksia.