CMACEWHEEL AC16 kokoontaittuva sähköpyörä arvostelu

CMACEWHEEL AC16 kokoontaittuva sähköpyörä
Käytä koodi: BBGMAIDONKERAAJA ja saa 5% alennusta
Buybestgear.com/fi/:
4/5

CMACEWHEEL AC16 kokoontaittuva sähköpyörä on suunniteltu tarjoamaan erinomaista suorituskykyä ja mukavuutta kaikenlaisille käyttäjille. Tämä arvostelu käsittelee yksityiskohtaisesti AC16ominaisuuksia ja suorituskykyä, painottaen sen soveltuvuutta lapsille ja aikuisille.

Moottori ja suorituskyky

CMACEWHEEL AC16sydän on sen 350 W harjaton moottori. Tämä moottori on tunnettu korkeasta suorituskyvystään, alhaisesta melutasostaan ja vähäisestä energiankulutuksestaan. Moottori toimii saumattomasti ohjaimen kanssa, mikä vähentää kitkaa ja tekee sähköpyörästä tehokkaamman ja sujuvamman käyttää. Tämä tekee siitä ihanteellisen valinnan niin kaupunkiajoon kuin maastoonkin.

Akun kapasiteetti ja kesto

CMACEWHEEL AC16 on varustettu 48V 18Ah litiumakulla, joka tarjoaa vaikuttavan toimintasäteen. Täysin sähköisessä tilassa pyörä saavuttaa jopa 25 km/h maksiminopeuden ja voi kulkea yhdellä latauksella 50-65 km. Avustavassa tilassa toimintasäde kasvaa jopa 60-80 km. Akun lataaminen kestää noin 9 tuntia, mikä on varsin kohtuullinen aika ottaen huomioon akun kapasiteetin.

Vaihteisto ja mekaniikka

Pyörä on varustettu High Speed Positioning -teknologialla ja seitsemällä vaihteella, jotka mahdollistavat nopean ja tarkan vaihteenvaihdon. Tämä vähentää ketjun putoamisen riskiä ja pitää ajon tasaisena ja vakaana. Mekaaninen vaihto on suunniteltu kestämään kovaa käyttöä, mikä tekee pyörästä luotettavan valinnan pitkänkin matkan ajoihin.

Rakenteen kestävyys ja materiaalit

CMACEWHEEL AC16runko on valmistettu kevyestä alumiiniseoksesta, joka on sekä kevyt että kestävä. Alumiiniseos vähentää pyörän kokonaispainoa, mikä tekee siitä helposti hallittavan ja kuljetettavan. Lisäksi rungossa on ruosteenestokerros, joka suojaa korroosiolta ja pidentää pyörän käyttöikää. Pyörän nettopaino on 28,7 kg ja akun paino 4,3 kg, mikä tekee siitä kevyen ja helposti käsiteltävän.

Jarrujärjestelmä ja turvallisuus

Turvallisuus on tärkeä osa CMACEWHEEL AC16suunnittelua. Pyörässä on hydrauliset levyjarrut, jotka takaavat herkän ja tehokkaan jarrutuksen. Tämä lisää turvallisuutta erityisesti nopeissa ja äkillisissä pysähdyksissä. LED-ajovalot ja takavalot parantavat näkyvyyttä ja turvallisuutta ajon aikana, erityisesti yöllä.

Käyttömukavuus ja ergonomia

Pyörän etuhaarukassa on iskunvaimentimet, jotka parantavat ajomukavuutta epätasaisilla teillä. Istuimessa on hengittävä paineistuin, joka on pehmeä, mukava ja kestävä. Tämä tekee pitkäkestoisista ajomatkoista miellyttävämpiä ja vähentää rasitusta.

Käytännöllisyys ja käytettävyys

CMACEWHEEL AC16 on suunniteltu helppokäyttöiseksi ja käytännölliseksi. Pyörä voidaan taittaa helposti, mikä helpottaa sen säilytystä ja kuljetusta. Pyörän mukana tulee monipuolinen tarvikepaketti, johon kuuluu riippuva laukku, rengaspumppu, korjaussarja, puhelimen pidike ja jakoavain. Tämä varmistaa, että kaikki tarvittavat työkalut ovat aina mukana.

Tekniset tiedot

OminaisuusTiedot
BrändiCmacewheel
MalliAC16
Mittarin näyttöYolin Color LCD
Rungon materiaaliAlumiiniseos
Akku18AH
Laturin jännite54,6V 2A
Laturin pistokkeen tyyppiEU
Latausaika9H
Moottorin teho350W
Vääntömomentti42-45N.m
Nopeuden taso5 tasoa
Mekaaninen vaihto7 vaihdetta
Ratsastustilat1. vain sähköinen tila, 2. pyöräilytila, 3. avustajatila
Rengas16*3.0
JarruKTET öljyjarru
IskunvaimenninIskuja vaimentava etuhaarukka
Arvostettavuus30°
Maksiminopeus25 km/h
Pure Electricin mittarilukema50-65 km
Avun kilometrimäärä60-80km
Suurin kuormitus100kg
Takaistuimen kiinnike Suurin kuormitus25kg
Sopiva korkeus160-200cm
LokasuojaEtu & takalokasuoja
Vedenpitävä tasoIP65
Pyörän nettopaino28,7 kg
Akun paino4,3 kg
Bruttopaino35kg
Tuotteen koko15010767cm
Koko taitettuna824484cm
Paketin koko844463cm
TarvikepakettiRiippuva laukku, rengaspumppu, korjaussarja, puhelimen pidike, jakoavain, laturi

On tärkeää huomioida, että 1.6.2024 alkaen kaikki sähköiset kulkuvälineeet, joiden nopeus ylittää yli 25km/h,moottorin teho  on yli 250W tai kulkuväline painaa yli 25kg, tulee liikennevakuuttaa. Tämä rajoitus on asetettu varmistamaan käyttäjien turvallisuus ja vähentämään liikenneonnettomuuksia. Lue tästä lisää täältä.

Saatat pitää myös näistä

Viimeisimmät vertailut

Maidonkeraaja.fi –sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

Tämä sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

↓ Tästä ei koidu sinulle kustannuksia.