FitNord Ranger Urban Jr. Sähkömaastopyörä arvostelu

/5

FitNord Ranger Urban Jr. Sähkömaastopyörä on suunniteltu erityisesti kaupunkiajoon ja tarjoaa erinomaista suorituskykyä kompaktissa paketissa. Tämä sähköpyörä soveltuu kaikenikäisille ja -kokoisille käyttäjille, mikä tekee siitä loistavan valinnan sekä nuorille että aikuisille. Pyörä on täydellinen valinta niille, jotka etsivät ketterää ja BMX-henkistä sähköpyörää.

Akku ja moottori

FitNord Ranger Urban Jr. on varustettu 360 Wh akulla, jossa on laadukkaat Samsung-kennot. Tämä tarjoaa riittävästi virtaa päivän pyörämatkoille, ja akku pysyy turvallisesti paikallaan lukittuna, irrottamiseen tarvitaan aina avain. Pyörän 35 Nm TechDrive-takamoottori tekee polkemisesta vaivatonta, oli edessä sitten ylämäki tai vastatuuli. Moottorissa on viisi eri avustustasoa, jotka voidaan valita helppokäyttöisen ohjausyksikön painikkeilla.

Ohjainkannatin ja tanko

BMX-tyylinen ohjainkannatin ja tanko tekevät tästä pyörästä varmasti erottuvan ja mukavan käyttää. Ohjainkannatin on säädettävissä, mikä mahdollistaa ajoasennon räätälöinnin käyttäjän pituuden ja tarpeiden mukaan. Tämä parantaa ajomukavuutta ja tekee FitNord Ranger Urban Jrerinomaisen valinnan kaupungin vilkkaisiin liikenneolosuhteisiin.

Vaihteisto ja jarrut

FitNord Ranger Urban Jr. on varustettu Shimano Altus 1×8 -vaihteistolla, joka tarjoaa laajan valikoiman välityksiä jyrkkien mäkien nousemiseen ja nopeaan ajoon tasaisella. Takamoottorin ansiosta ketjut ja rattaat kestävät kauemmin kuin perinteisessä polkupyörässä. Tehokkaat mekaaniset levyjarrut pysäyttävät pyörän turvallisesti ja nopeasti, mikä lisää ajoturvallisuutta.

Runkorakenne ja ajomukavuus

Suomessa suunniteltu 38 cm runko on kompakti ja jäykkä, mikä tekee pyörästä sopivan sekä lyhyille että pitkille käyttäjille (150-185 cm). Matala runko helpottaa pyörän selkään nousemista ja siitä poistumista, mikä on erityisen hyödyllistä kaupunkiajossa. Leveät 24-tuumaiset renkaat rullaavat erinomaisesti asfaltilla ja tarjoavat luotettavaa pitoa myös hiekkateillä.

Kenelle ja miksi?

FitNord Ranger Urban Jr. on loistava valinta ketterää ja BMX-henkistä sähköpyörää etsiville. Pyörä on täydellinen rennolle kruisailulle kaupungissa tai hiekkateillä, ja pystyn ajoasennon ansiosta muun liikenteen havainnointi on helppoa. Kompaktin kokonsa ansiosta pyörä mahtuu pieneenkin säilytystilaan ja kulkee kätevästi matkailuauton perässä. FitNord-sähköpyörät suunnitellaan Suomessa, ja maan kattava FitNord-palveluverkosto tekee pyörän huoltamisesta helppoa.

Kaikki ominaisuudet

OminaisuusArvo
TuotenimiFitNord Ranger Urban Jr. Sähkömaastopyörä, musta (360 Wh tehoakku)
VäriMusta
Renkaan koko24″
Runkokoko38 cm
Paino25 kg
Käyttäjän painoenintään 100 kg
Akun kapasiteetti360 Wh
Moottorin teho250 W
Maksimivääntö35 Nm
Maksiminopeus25 km/h
Vaihteiden määrä8
JarrutyyppiMekaaniset levyjarrut
Jarrulevyn koko160 mm
Renkaan leveys1.75″
PistosuojausEi
Etuhaarukan jousto63 mm
TakajousitusEi

Saatat pitää myös näistä

Viimeisimmät vertailut

Maidonkeraaja.fi –sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

Tämä sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

↓ Tästä ei koidu sinulle kustannuksia.