Kinderkraft Yhdistelmävaunut 3 in 1 XMOOV

Jollyroom.fi:
4/5

Kinderkraftin tyylikkäät ja monipuoliset Moov-yhdistelmävaunut sopivat lapsen kasvaessa, sisältäen vaunukopan, turvakaukalon Maxi-Cosi adapterilla, sadesuojan, hyönteisverkon, tuulensuojan ja hoitolaukun.

Näissä ketterissä vaunuissa on kääntyvät etupyörät, kallistettava selkänoja, iso kuomu ja säädettävä työntöaisa, joka lisää mukavuutta sekä vanhemmalle että lapselle. Vaunut ovat helposti kasattavissa ja lukittavissa. Istuinosa on käännettävissä ja viisipistevaljaat pitävät lapsen turvallisesti paikallaan. Turvakaukalo sisältää kolmipistevaljaat, aurinkosuojan ja säädettävän kantokahvan.

Moov-yhdistelmävaunut ovat yhteensopivia suurimman osan lastenvaunujen kanssa, ja paketti sisältää myös kätevän hoitolaukun sekä tilavan tavarakorin.

Saatat pitää myös näistä

Viimeisimmät vertailut

Maidonkeraaja.fi –sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

Tämä sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

↓ Tästä ei koidu sinulle kustannuksia.