Huawei Band 8

Telia.fi:
5/5

Huawei Band 8 on yksi viimeisimmistä lisäyksistä älykellojen markkinoille, ja se on suunniteltu erityisesti niille, jotka eivät halua tehdä kompromisseja tyylin, älykkyyden tai suorituskyvyn suhteen. Kello ei ainoastaan näytä hyvältä ranteessasi, vaan tarjoaa myös kattavan valikoiman terveys- ja kuntoiluominaisuuksia.

Laite on varustettu älykkäällä sykkeenseurannalla ja harjoitusavustajalla. Se seuraa muun muassa askelmäärää, kuljettua matkaa ja kalorinkulutusta. Huawei Band 8 on myös loistava apuväline lapselle, joka on kiinnostunut aloittamaan liikunnallisen elämäntavan tai haluaa seurata omaa aktiivisuuttaan. TruSleep-unenseurantatekniikkaa hyödyntäen laite tarjoaa tarkkoja arvioita unen eri vaiheista ja antaa vinkkejä parempaan uneen.

Monipuolisuus ja kestävyys ovat avainsanoja

Huawei Band 8 on suunniteltu kestämään aktiivista elämäntapaa. Sen vedenkestävyys jopa 50 metriin saakka tekee siitä luotettavan kumppanin niin uimahallissa kuin ulkoliikunnassakin. Kosketusnäyttö ja sivupainike helpottavat kellon käyttöä, joten voit nopeasti tarkistaa tiedot tai vaihtaa asetuksia ilman ylimääräistä vaivaa.

Laite tarjoaa myös joukon muita älykkäitä toimintoja, kuten HUAWEI TruSeen 5.0 -ominaisuuden, joka mittaa veren happisaturaatiota ja antaa hälytyksen, jos tasot poikkeavat normaalista. Lisäksi kellossa on yli 100 erilaista harjoitustilaa ja se tunnistaa automaattisesti esimerkiksi juoksun, kävelyn ja erilaiset uintityylit. Huawei Health -sovelluksen AI-juoksuohjelma auttaa sinua saamaan parhaan hyödyn jokaisesta harjoituksestasi.

Tämä ranneke ei ole pelkästään aikuisille, vaan se on erinomainen valinta myös lapselle, joka haluaa pitää kirjaa omasta aktiivisuudestaan ja edistymisestään. Huawei Band 8:n akun kesto on erinomainen, joten laitteen lataaminen ei ole päivittäinen huolenaihe. Ja kyllä, se on yhteensopiva sekä Android- että iOS-laitteiden kanssa, joten synkronointi oman älypuhelimen kanssa sujuu vaivatta.

Saatat pitää myös näistä

Viimeisimmät vertailut

Maidonkeraaja.fi –sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

Tämä sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

↓ Tästä ei koidu sinulle kustannuksia.