Huawei Watch GT4 41mm Classic Edition

/5
Pahoittelemme, hintoja ei nyt saatavilla.

Huawei Watch GT4 on älykellon markkinoilla uusi tulokas, joka on suunniteltu erityisesti naiselle sopivaksi. Kello yhdistää tyylikkään muotoilun ja huipputeknologian, tarjoten käyttäjälleen monipuoliset ominaisuudet ja pitkän akun keston.

Kellon näyttö on teräväpiirtoinen AMOLED, joka takaa selkeän ja kirkkaan kuvan kaikissa olosuhteissa. Huawei Watch GT4:n edistyneet harjoitusmittarit auttavat seuraamaan omaa suorituskykyä ja kehittymistä niin juoksulenkillä, pyöräretkellä kuin uima-altaassakin. Kellon digitaalinen kruunu tekee ominaisuuksien selailusta entistä sujuvampaa ja käyttömukavuus on huippuluokkaa. Kello on vesitiivis, joten se sopii erinomaisesti myös vesiliikuntaan.

Monipuolisuus ja käytettävyys etusijalla

Huawei Watch GT4 tarjoaa yli 95 eri urheilutilaa, joten se sopii monenlaiseen liikuntaan. Kellon avulla voi seurata omaa reittiä esimerkiksi polkujuoksussa ja saada henkilökohtaista palautetta harjoituskuormituksesta. Kello opastaa reitin varrella, joten eksymisen pelkoa ei ole. Lisäksi Huawei Watch GT4:n akunkesto on vaikuttava: jopa 40 tuntia aktiivista harjoittelua ja 26 päivää aikatilassa.

Kellon näyttöä voi muokata yksilöllisesti, joten tärkeimmät tiedot ovat aina helposti nähtävissä. Kello tarjoaa myös mahdollisuuden seurata unen laatua ja antaa vinkkejä parempaan palautumiseen.

Saatat pitää myös näistä

Viimeisimmät vertailut

Maidonkeraaja.fi –sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

Tämä sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

↓ Tästä ei koidu sinulle kustannuksia.