HONOR Band 7

Telia.fi:
5/5
Pahoittelemme, hintoja ei nyt saatavilla.

HONOR Band 7 aktiivisuusranneke on tullut markkinoille tarjoamaan monipuolisen kokemuksen niin kuntoilijoille kuin arjen askareita suorittaville. Pienestä koostaan huolimatta se on täynnä toimintoja, jotka auttavat seuraamaan ja kehittämään omaa hyvinvointia. Sen suuri AMOLED-näyttö yhdistyy taidokkaasti kevyeen ja huomaamattomaan muotoiluun. Tämä tekee siitä ihanteellisen esimerkiksi urheiluun, mutta myös lapselle, joka vasta tutustuu aktiivisuusrannekkeiden maailmaan.

HONOR Band 7 tarjoaa mahdollisuuden seurata yhteensä 96 erilaista urheilutilaa. Tämä on erityisen arvokas ominaisuus monipuoliselle urheilijalle, joka haluaa tietoa eri treenimuodoista. 14 päivän akunkesto puolestaan mahdollistaa jatkuvan seurannan ilman, että jatkuvasta lataamisesta tarvitsee huolehtia. Lisäksi laite ladataan vaivattomasti magneettisen kiinnityksen ansiosta. Kehitystä voi seurata erillisessä Honor Health-sovelluksessa, joka yhdistää kaikki tärkeät hyvinvointiin liittyvät tiedot yhdeksi kokonaisuudeksi.

Digitaalisessa arjessa apuna

HONOR Band 7 ei ole vain treeniä varten. Se toimii arjen apuvälineenä, ja sen monipuolisuus näkyy myös tässä. Aktiivisuusrannekkeen avulla näet tulevat puhelut, sään ja voit jopa kontrolloida musiikin toistoa suoraan ranteestasi. Tämä vähentää tarvetta tuijottaa jatkuvasti puhelimen näyttöä. HONOR Band 7 on myös lapselle hyvä vaihtoehto, koska se auttaa lasta keskittymään muuhun kuin pelkkään ruutuaikaan.

Aktiivisuusrannekkeen avulla voit seurata myös stressitasoasi, joka on yhä tärkeämpää kiireisessä arjessa. Sen avulla opit ymmärtämään, milloin on aika hidastaa ja keskittyä omaan hyvinvointiin.

Saatat pitää myös näistä

Viimeisimmät vertailut

Maidonkeraaja.fi –sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

Tämä sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

↓ Tästä ei koidu sinulle kustannuksia.