Fill Yhdistelmävaunut Set 3 in 1 Panther

Pinkorblue.fi:
4.5/5

Käytännöllinen FILLin Panther-lastenvaunusetti tarjoaa monipuoliset ominaisuudet niin kaupunki- kuin maastokäyttöön. Kompakti kokonaisuus muodostuu kevyestä rungosta, muunnettavasta vaunukopasta istuimeksi ja 0-koon turvakaukalosta. Tämän kokonaisuuden ansiosta lapsi matkustaa mukavasti eri vaiheissa kasvuaan, tarjoten samalla vanhemmille käytännöllisyyttä ja kustannustehokkuutta.

FILLin Panther-lastenvaunusetin erikoisuus on sen patentoidut yhdistelmäratkaisut. Muunnettava vaunukoppa-istuin sekä turvakaukalo lisäävät käytännöllisyyttä ja mahdollistavat nopeat muutokset vauvan tarpeiden mukaan. Renkaiden jousitus sekä viisiportainen työntöaisan säätö tekevät vaunujen liikuttelusta miellyttävän sekä kaupungissa että luonnossa. Setin monipuoliset ominaisuudet ja laadukas viimeistely tekevät siitä erinomaisen valinnan vaativaankin makuun.

Saatat pitää myös näistä

Viimeisimmät vertailut

Maidonkeraaja.fi –sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

Tämä sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

↓ Tästä ei koidu sinulle kustannuksia.