Fafrees F20 Pro 250W 20″ kokoontaittuva sähköpyörä arvostelu

Fafrees F20 Pro 250W 20" kokoontaittuva sähköpyörä
Käytä koodi: BBGMAIDONKERAAJA ja saa 3% alennusta
Buybestgear.com/fi:
5/5

Fafrees F20 Pro 250W 20″ kokoontaittuva sähköpyörä on innovatiivinen ja käytännöllinen valinta kaikille, jotka etsivät luotettavaa ja tehokasta kulkuvälinettä. Tämä sähköpyörä on suunniteltu erityisesti kaupunkiliikenteeseen ja tarjoaa erinomaisen yhdistelmän suorituskykyä, mukavuutta ja tyylikkyyttä. Teemme yhteistyötä Buybestgear.com/fi kanssa tuodaksemme tämän erinomaisen tuotteen saataville Suomessa.

Tuotemerkki – Fafrees

Fafrees on tunnettu korkealaatuisista sähköpyöristään, jotka yhdistävät modernin muotoilun ja teknologian. Brändin tavoitteena on tehdä liikkumisesta tehokasta, ympäristöystävällistä ja kaikkien ulottuvilla olevaa. Fafreesin sähköpyörät ovat suunniteltu erityisesti kaupunkien työmatkalaisten ja maaseudun asukkaiden tarpeisiin, ja ne ovat tunnettuja kestävyydestään, luotettavuudestaan ja vähäisestä huoltotarpeestaan.

Yksityiskohtainen tuotekuvaus

Moottori ja suorituskyky

Fafrees F20 Pro 250W 20″ sähköpyörässä on tehokas 250W harjaton moottori, joka tuottaa 40 N.M maksimivääntömomentin ja mahdollistaa 25 km/h huippunopeuden. Tämä moottori takaa sujuvan ja tehokkaan ajokokemuksen, olipa kyseessä sitten kaupunkiajo tai maastoajelu.

Akku

Pyörässä on irrotettava 36V 18Ah erittäin suuri akku, joka on valmistettu edistyneistä 21700 autoluokan litiumkennoista. Tämä akku tarjoaa jopa 90 km toimintamatkan puhtaalla tehostimella yhdellä latauksella. Akku on helppo irrottaa ja viedä kotiin latausta varten, mikä tekee sen käytöstä erittäin kätevää.

LCD-näyttö ja ohjaus

Sähköpyörässä on älykäs LCD-näyttö, josta voit säätää sähköavustuksen tasoa. Näyttö tarjoaa tietoja nopeudesta, ajokilometreistä ja akun tilasta, mikä tekee ajamisesta helppoa ja mukavaa. Ohjauspaneeli on sijoitettu käden ulottuville, joten ohjaus on vaivatonta.

Jarrut ja vaihteet

Pyörässä on Shimanon 7-vaihteinen vaihtaja, joka tarjoaa tarkan ja tasaisen vaihtamisen. Mekaaniset 160 mm levyjarrut edessä ja takana takaavat tehokkaan ja nopean pysäytyksen, mikä lisää turvallisuutta erityisesti kaupunkiajossa.

Etujousitus ja takateline

F20 Proon etujousitus 75 mmmatkaöljyjousitushaarukalla, mikä lisää ajomukavuutta. Pyörän alumiininen takateline mahdollistaa tavaroiden helpon kuljetuksen, mikä tekee pyörästä erinomaisen valinnan myös kauppareissuille.

Renkaat ja rakenne

CHAOYANG 20*3.0” rasvarenkaat tarjoavat erinomaisen pidon ja ajovakauden, mukautuen helposti mihin tahansa maastoon. Pyörän, vanteen ja rungon yksiosainen muotoilu tekee ajosta vakaata, eikä kova ajo vääristä pyöriä.

Valot ja turvallisuus

Kirkas LED-etuvalo ja takajarruvalo takaavat turvallisen ajon myös pimeällä. Tämä on erityisen tärkeää kaupunkiajossa, jossa näkyvyys on ensiarvoisen tärkeää.

Kokoontaitettava muotoilu

Tämä sähköpyörä on helppo taittaa kompaktiin kokoon, mikä tekee sen kuljettamisesta ja säilytyksestä vaivatonta. Säädettävät ohjaustangot ja istuin tekevät pyörästä sopivan sekä teini-ikäisille että aikuisille.

Työtilat

F20 Pro tarjoaa kolme työtilaa: sähkötila, PAS-tila ja työtila. Tämä antaa ajajalle mahdollisuuden valita sopivan avustustason tarpeen mukaan.

Käyttökokemukset ja testaus

Olemme testanneet Fafrees F20 Pro 250W 20″ kokoontaittuvaa sähköpyörää eri olosuhteissa ja voimme todeta, että se suoriutuu erinomaisesti niin kaupunkiajossa kuin maastoajossakin. 250W harjaton moottori tarjoaa riittävästi tehoa ylämäkien ja vastatuulen voittamiseen. Irrotettava 36V 18Ah akku mahdollistaa pitkät ajomatkat ilman latauksen tarvetta, ja Shimanon 7-vaihteinen järjestelmä takaa sujuvan ja tarkan vaihteiden vaihdon.

On tärkeää huomioida, että 1.6.2024 alkaen kaikki sähköiset kulkuvälineeet, joiden nopeus ylittää yli 25km/h,moottorin teho  on yli 250W tai kulkuväline painaa yli 25kg, tulee liikennevakuuttaa. Tämä rajoitus on asetettu varmistamaan käyttäjien turvallisuus ja vähentämään liikenneonnettomuuksia. Lue tästä lisää täältä.

Saatat pitää myös näistä

Viimeisimmät vertailut

Maidonkeraaja.fi –sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

Tämä sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

↓ Tästä ei koidu sinulle kustannuksia.