Fafrees F28 Pro arvostelu

Buybestgear.com/fi:
4.5/5

Fafrees F28 Pro on moderni ja tyylikäs sähköpyörä, joka yhdistää käytännöllisyyden, mukavuuden ja suorituskyvyn. Se on suunniteltu erityisesti kaupunkiliikenteeseen, mutta sen ominaisuudet tekevät siitä erinomaisen valinnan myös pidemmille ajomatkoille. Tässä arvostelussa käsitellään perusteellisesti tämän sähköpyörän ominaisuudet ja suorituskyky, jotta potentiaaliset ostajat saavat kattavan kuvan siitä, mitä Fafrees F28 Pro tarjoaa.

Runkorakenne ja muotoilu

Fafrees F28 Proalumiininen step-thru-runko on paitsi kestävä, myös erittäin tyylikäs. Pyörä on saatavilla neljässä eri värivaihtoehdossa: harmaa, vihreä, kultainen ja sininen. Step-thru-rakenne tekee pyörästä helpon käyttää kaikille, jotka eivät halua tai pysty nousemaan korkealle rungolle. Tämä ominaisuus lisää huomattavasti pyörän mukavuutta ja käytettävyyttä erityisesti kaupunkiajossa.

Moottori ja suorituskyky

Pyörän voimanlähteenä toimii 250W harjaton moottori, joka tuottaa 45N.m vääntömomentin ja saavuttaa huippunopeuden 25km/h. Tämä kevyt ja kompakti moottori on riittävän tehokas kaupunkiliikenteeseen ja pystyy käsittelemään useimmat kaupunkitiet. Moottorin huipputeho voi nousta jopa 480W, mikä tarjoaa riittävästi tehoa myös jyrkempiin mäkiin. Moottorin hiljainen toiminta ja nopea reagointi tekevät ajamisesta miellyttävää ja sujuvaa.

Irrotettava akku

Pyörässä on integroitu 36V 14.5Ah akku, joka on sekä tyylikäs että käytännöllinen. Akku on helppo irrottaa latausta varten, ja se voidaan ladata kotona tai toimistolla. Akun käyttöikä on erinomainen, ja se kestää avustustilassa jopa 110 km yhdellä latauksella. Akun mukana tuleva lukko varmistaa sen turvallisuuden ajon aikana.

LCD-näyttö ja ohjaus

Pyörän keskelle asennettu taustavalaistu LCD-näyttö tarjoaa kaikki tärkeät tiedot, kuten nopeuden, tehon ja poljinavustuksen tason. Näyttö synkronoituu älypuhelimen kanssa, mikä mahdollistaa yhteyden pyörän ja ympärillä olevien ihmisten välillä. Lisäksi näyttöön integroitu USB-portti mahdollistaa puhelimen lataamisen ajon aikana, mikä lisää ajomukavuutta erityisesti pitkillä matkoilla.

Iskunvaimennus ja mukavuus

Fafrees F28 Proon 27.5-tuumainen etujousitushaarukka, jonka lukitustoiminto mahdollistaa ajon mukauttamisen erilaisiin tieolosuhteisiin. 80mm joustomatka takaa miellyttävän ajokokemuksen myös epätasaisilla teillä. Italialaisen SR SELLE ROYAL -silikonisatulan ansiosta pitkätkin ajomatkat sujuvat mukavasti.

Renkaat ja turvallisuus

Pyörässä on 27.5*1.75 kokoiset CSTkaupunkirenkaat, jotka ovat liukumattomat, kulutusta kestävät ja tarjoavat hyvän nopeuden. Renkaiden heijastavat raidat lisäävät näkyvyyttä hämärissä olosuhteissa, ja pyörässä on lokasuojat, jotka suojaavat käyttäjää ja tämän vaatetusta lialta. Takarungossa on myös teline, johon voi kiinnittää tarvittavat tavarat.

Ohjaustanko ja ergonomia

Monikulmainen ohjaustanko mahdollistaa ajotyylin valinnan. Tangon kulmaa voi säätää aggressiivisempaan eteenpäin nojaavaan asentoon tai mukavampaan pystyasentoon. Tämä tekee pyörästä erittäin monipuolisen ja mukautuu käyttäjän mieltymyksiin.

Valaistus ja jarrut

Pyörän etuvalossa on K-Mark-standardin mukainen heijastin, ja valon tehokas valaistusmatka on 10 metriä. Etu- ja takajarruina toimivat mekaaniset 160mm levyjarrut, jotka yhdessä virtakatkaisujarruvipujen kanssa mahdollistavat tehokkaan ja nopean pysäytyksen.

Tekniset tiedot

OminaisuusFafrees F28 ProFafrees F26 Pro
MerkkiFafreesFafrees
TyyppiKaupunkisähköpyöräKaupunkisähköpyörä
VäriHarmaa/Vihreä/Kultainen/SininenGunmetal Grey/Tummanvihreä/Titaaninkultainen
Koko (unfolded)178*110*67 cm173*109*67 cm
Koko (pakattuna)148*2583 cm143*2578 cm
Satulan korkeus110-116 cm85-103 cm
Ohjaustangon korkeus78-100 cm100-112 cm
Rengaskoko27.5″*1.7526″*1.75
Suositeltu käyttäjän pituus155-198 cm160-198 cm
Nettopaino24.7 kg23.2 kg
Akku36V 14.5Ah36V 10Ah
Huippunopeus25 km/h25 km/h
Maksimi avustusmatka90-110 km70-90 km
VaihteetSHIMANO 7SSHIMANO 7S
IskunvaimennusEtujousitus, 80mmEtujousitus, 80mm
Näyttö3.5-tuumainen LCD3.5-tuumainen LCD
JarrutMekaaniset levyjarrutMekaaniset levyjarrut

On tärkeää huomioida, että 1.6.2024 alkaen kaikki sähköiset kulkuvälineeet, joiden nopeus ylittää yli 25km/h,moottorin teho  on yli 250W tai kulkuväline painaa yli 25kg, tulee liikennevakuuttaa. Tämä rajoitus on asetettu varmistamaan käyttäjien turvallisuus ja vähentämään liikenneonnettomuuksia. Lue tästä lisää täältä.

Saatat pitää myös näistä

Viimeisimmät vertailut

Maidonkeraaja.fi –sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

Tämä sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

↓ Tästä ei koidu sinulle kustannuksia.

Etkö löytänyt sopivaa sähköpyörä naiselle?

Tutustu BuyBestGearin mahtavaan valikoimaan ja löydä naisille sopiva sähköpyörä edulliseen hintaan.

Käytä koodi: BBGMAIDONKERAAJA ja saa vielä -5% alennusta