Britax Römer Yhdistelmävaunut

Pinkorblue.fi:
4.5/5

Britax Römer Yhdistelmävaunut – Tässä loistavassa 3-in-1 lastenrattaassa yhdistyvät käytännöllisyys, mukavuus ja tyylikäs muotoilu. Rattaat ovat sopivat syntymästä noin 22 kg:n painoon asti, eli noin 4-vuotiaaksi saakka. Etupyörä ja etujousitus takaavat pehmeät ja mukavat matkat niin sinulle kuin lapsellesikin. Erittäin suuri katos, jossa on tuuletusikkuna ja UPF 50+ -aurinkosuoja, tarjoaa erinomaisen suojan säältä, kun taas helppokäyttöiset, säädettävät valjaat pitävät lapsesi turvallisesti paikallaan.

Rattaat ovat monipuoliset myös käytössä: käännettävä istuinyksikkö, tasainen makuuasento ja jalkatuki mahdollistavat lapsellesi miellyttävät olosuhteet. Korkeussäädettävä mukavuuskahva tekee rattaista entistä ergonomisemmat vanhemmalle. Erittäin suuri ostoskori tarjoaa runsaasti säilytystilaa, ja rattaat ovat kompaktit kokoontaitettuina sekä vapaasti seisovina. Tuote sisältää lisäksi käytännöllisen kaatumisjarrun.

Saatat pitää myös näistä

Viimeisimmät vertailut

Maidonkeraaja.fi –sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

Tämä sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

↓ Tästä ei koidu sinulle kustannuksia.

Etkö löytänyt sopivia yhdistelmävaunuja?

Tutustu Jollyroomin mahtavaan valikoimaan ja löydä sopivat yhdistelmävaunut edulliseen hintaan.