Wood Luck Babushka Kirjoituspöytä

/5

Wood Luck Babushka Kirjoituspöytä on todellinen yhdistelmä tyylikkyyttä ja käytännöllisyyttä. Tämä kirjoituspöytä tarjoaa lapselle paitsi miellyttävän ja innostavan oppimisympäristön, myös runsaasti tilaa kaikille tarvikkeille. Neljä vetolaatikkoa tekevät siitä ihanteellisen säilytyspaikan kirjoitusvälineille, muistikirjoille ja muille tarvikkeille, ja laminoitu melamiinilevy, MDF-levy sekä pyökkimateriaalit takaavat pöydän pitkäikäisyyden.

Mukavuus ja Kestävyys käsikädessä

Wood Luck Babushka Kirjoituspöytä on suunniteltu erityisesti lasten käyttöön, sillä se on sekä kestävä että käytännöllinen. Pöydän mitat, 75 x 113 x 65, ja 40 kg paino kertovat sen sopivuudesta myös pienemmille lapsille. Tämä kirjoituspöytä ei ole vain kaunis sisustuselementti, vaan myös älykäs investointi, sillä sen ajaton muotoilu takaa, että se sopii monenlaiseen sisustukseen ja pysyy käytössä pitkään.

Saatat pitää myös näistä

Viimeisimmät vertailut

Maidonkeraaja.fi –sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

Tämä sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

↓ Tästä ei koidu sinulle kustannuksia.