Anton työpöytä vetolaatikoilla

Veke.fi:
4.5/5

Anton työpöytä vetolaatikoilla edustaa suomalaista huippulaatua ja eleganttia muotoilua. Se on suunniteltu ja valmistettu Suomessa, mikä takaa tuotteen korkean laadun ja kestävyyden. Anton työpöytä on tyylikäs lisä jokaiseen kotiin, ja sen sulavalinjainen muotoilu sopii niin aikuisille kuin lapsille. Tuotteen laatikot liukuvat sulavasti push-open-mekanismin ansiosta, lisäten käyttömukavuutta ja helppokäyttöisyyttä.

Monipuolinen ja käytännöllinen

Anton työpöytä vetolaatikoilla on erinomainen valinta monenlaiseen käyttöön. Sen design sopii niin kotitoimistoon, kuin myös lapselle opiskeluun ja vapaa-ajalle. Pöytä vaatii kasaamista, mutta laatikosto toimitetaan valmiiksi kasattuna. Vaikka pöytä ei sisällä johdon läpivientiä, sen mitat, leveys 130 cm, syvyys 55 cm, ja korkeus 73 cm, tekevät siitä tilavan ja monipuolisen vaihtoehdon moniin eri tiloihin.

Saatat pitää myös näistä

Viimeisimmät vertailut

Maidonkeraaja.fi –sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

Tämä sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

↓ Tästä ei koidu sinulle kustannuksia.