Anni koulupöytä 120×48 cm

Veke.fi:
4/5

Anni koulupöytä on monikäyttöinen valinta, joka on suunniteltu erityisesti alakoululaisille. Tanskasta peräisin oleva tuote on valmistettu kestävästä kalustelevystä ja se on suorakulmaisen muotoinen. Pöytä toimitetaan osina ja se vaatii kasaamista. Tuotteen takuu on kaksi vuotta, mikä takaa sen kestävyyden ja luotettavuuden.

Käytännöllinen säilytystila

Anni koulupöydässä on runsaasti säilytystilaa avohyllyn ja kolmen laatikon ansiosta. Laatikot liukuvat sulavasti kuulalaakeroiduilla kiskoilla ja ne voivat kantaa jopa 3 kg painoa kappaleelta. Avohylly on myös kantavuudeltaan luja, sillä se kestää jopa 5 kg painon.

Tämä pöytä on ihanteellinen ratkaisu alakoululaisille, jotka tarvitsevat tilaa koulutarvikkeilleen ja muille henkilökohtaisille tavaroilleen. Kompakti koko tekee siitä sopivan valinnan makuuhuoneeseen ja muihin sisätiloihin.

Saatat pitää myös näistä

Viimeisimmät vertailut

Maidonkeraaja.fi –sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

Tämä sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

↓ Tästä ei koidu sinulle kustannuksia.