Alice & Fox Kirjoituspöytä Säilytystilalla ja Tuoli

/5

Alice & Fox Kirjoituspöytä tarjoaa elegantin ja toimivan työtilan jokaiselle lapselle. Tämä upea kalustesetti on suunniteltu erityisesti nuorten käyttäjien mieleen, ottaen huomioon sekä tyylit että toimivuus. Tuote on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista, 90 % MDF-levystä ja 10 % puusta, taaten kestävyyden ja pitkäikäisyyden.

Monikäyttöinen ja käytännöllinen

Alice & Fox Kirjoituspöytä on varustettu tilavalla pöytätasolla, joka mahdollistaa monenlaisten aktiviteettien suorittamisen, olipa kyse sitten läksyjen teosta, piirtämisestä tai askartelusta. Vetolaatikko ja avoimet lokeroit tarjoavat runsaasti säilytystilaa kirjoitusvälineille ja muille tarvikkeille, isoille sekä pienille, mikä auttaa lapsia pitämään työtilansa järjestyksessä. Ihastuttava design ja käytännöllisyys tekevät tästä kirjoituspöydästä loistavan lisän moderniin lastenhuoneeseen!

Saatat pitää myös näistä

Viimeisimmät vertailut

Maidonkeraaja.fi –sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

Tämä sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

↓ Tästä ei koidu sinulle kustannuksia.