Volvo XC90 Kineettinen Sähköauto

Jollyroom.fi:
5/5
Pahoittelemme, hintoja ei nyt saatavilla.

Kun puhutaan lasten leikkikaluista, erityisesti ajoneuvoista, on vaikea ohittaa Volvo XC90 Kineettistä Sähköautoa. Tämä upea lasten sähköauto tarjoaa monia toimintoja, jotka tekevät siitä sekä opettavaisen että hauskan kokemuksen nuorille kuskeille. Auton mukana tuleva MP3-portti mahdollistaa lapsen lempimusiikin kuuntelun ajon aikana, lisäten elämyksellisyyttä ja mielikuvituksen lentoon lähtöä. Myös auton käyttöönotto on helppoa, sillä se sisältää sekä akun että laturin, ja kauko-ohjain on erinomainen lisä turvallisuuden takaamiseksi aikuisen ohjastaessa menopeliä lapsen opetellessa ajamista.

Volvo XC90 Kineettisen Sähköauton ovet ja konepelti avautuvat, tarjoten aitoa automaailman tunnelmaa ja elämyksellisyyttä lapsille. Auton yksityiskohdat ja toiminnot ovat suunniteltu huolella, ottaen huomioon lapset ja heidän turvallisuutensa. Ikäsuositus 3 vuotta ja ylöspäin takaa, että autolla ajavalla lapsella on riittävät taidot ja ymmärrys auton käsittelystä.

Turvallisuus ja käyttömukavuus kunniaan

Volvo on tunnettu turvallisuuden korostamisestaan, ja sama linja jatkuu myös lasten sähköautoissa. Painottaen aikuisen valvontaa ja varoen erityisesti putoamis- ja puristumisvaaraa, Volvo XC90 Kineettinen Sähköauto on luotu turvalliseksi ja kestäväksi leikkikaluksi. Kuitenkin, on tärkeää huomioida, että sähköauton suositellaan liikkuvan tasaisilla ja kovilla alustoilla, kuten asfaltilla, välttäen nurmikkoa tai jyrkkiä mäkiä.

Materiaalivalintojen osalta Volvo ei ole tehnyt kompromisseja. Muovi ja metalli yhdistettynä PE-muovirenkaisiin ja PP-muovista tehdyillä yksityiskohdilla varmistavat auton kestävyyden ja pitkäikäisyyden. Auton moottorin teho ja käyttöaika ovat myös huomionarvoisia, sillä 2 x 35W moottorilla ja noin 45 minuutin ajolla kerrallaan, Volvo XC90 Kineettinen Sähköauto on valmis tarjoamaan hauskuutta lapsille kohtuullisen pitkäksi aikaa.

Tutustu täältä myös lasten sähköpyöriin.

Saatat pitää myös näistä

Viimeisimmät vertailut

Maidonkeraaja.fi –sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

Tämä sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

↓ Tästä ei koidu sinulle kustannuksia.