PegPérego John Deere Avotraktori

Jollyroom.fi:
5/5

PegPérego John Deere Avotraktori tarjoaa lasten käyttöön täydellisen miniatyyrireprikan aidoista traktoreista, kiinnittäen huomion yksityiskohtiin, kuten radioon ja sähköpyöriin, jotka kaikki toimivat saumattomasti yhteen luoden autenttisen ajokokemuksen. Pienet traktorikuskit voivat kokea todellisen maatalouskoneen hohtoa kolmen vaihteen, maksiminopeuden ja aitojen traktoriäänien ansiosta. Lisäksi traktori on varustettu mukavalla istuimella, jonka selkänojaa voi säätää, varmistaen, että lapsi istuu mukavasti ohjauspyörän takana. Maksiminopeuden turvasäädin ja automaattinen jarrutus, kun jalka nostetaan kaasupolkimelta, ovat älykkäitä lisäyksiä, jotka varmistavat lasten turvallisuuden ajon aikana.

Turvallisuus ja kestävyys etusijalla

Turvallisuus on selkeästi otettu vakavasti PegPéregon suunnitteluprosessissa, ja John Deere Avotraktori on varustettu ominaisuuksilla, kuten turvallisuusrajoittimella, joka estää liian nopean vauhdin. Lisäksi suositus sähkötraktorin käytöstä vain kiinteällä ja suoralla alustalla, kuten asfaltilla, heijastaa yrityksen huolenpitoa lasten hyvinvoinnista. Myös aikuisten valvontaa suositellaan, ja vahvuutena on, että tämä sähköpyörät varustettu lelu on tehty kestävistä materiaaleista, kuten metallista ja PP-muovista, varmistaen, että se kestää iloiset leikkihetket. Lisäksi 12V/8Ah akku tarjoaa noin 40 minuutin ajon yhdellä latauksella, joten seikkailut voivat jatkua keskeytyksettä kohtuullisen ajan.

Saatat pitää myös näistä

Viimeisimmät vertailut

Maidonkeraaja.fi –sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

Tämä sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

↓ Tästä ei koidu sinulle kustannuksia.