PegPérego John Deere Ground Kuormaaja

Jollyroom.fi:
4/5
Pahoittelemme, hintoja ei nyt saatavilla.

Jokainen lapsi, joka on joskus haaveillut omasta traktorista tai kuormaajasta, jolla voi ajella pihamaalla, löytää ihastuttavan kumppanin PegPéregon John Deere Ground Kuormaajasta. Tämä sähköpyörillä varustettu kuormaaja, joka näyttää autenttiselta John Deere -traktorilta, tarjoaa lapsille mahdollisuuden sukeltaa maatalousmaailman seikkailuihin ja leikkiä maatilan töitä. Kuormaajaan lastattavat hiekka ja sora liikkuvat kätevästi, ja sen kauhaa voi käyttää erilaisten materiaalien käsittelyyn, tarjoten samalla mahdollisuuden kehittää motorisia taitoja ja mielikuvitusta.

Ohjattavuus ja turvallisuus ovat selvästi olleet keskiössä PegPéregon suunnittelussa. Sen maksiminopeus on 7 km/h, joka on turvallinen ja hallittavissa myös nuoremmille kuljettajille. Tukevat kahvat ja vakaa rakenne tekevät siitä luotettavan ajoneuvon leikeissä, kun taas 12V:n akku takaa sen, että leikit eivät lopu kesken.

Huolella suunniteltu ja lapsiystävällinen vehje

Huomio kiinnittyy erityisesti tuotteen monipuolisuuteen ja käyttöturvallisuuteen. Ei ole vain ajoneuvo, vaan myös työkalu, joka innostaa lapsia toimintaan ja samalla opettaa heille vastuullisuutta ja huolellisuutta. PegPérego on huomioinut myös akun ylläpidon merkityksen, suositellen sen lataamista säännöllisesti, jotta John Deere Ground Kuormaaja pysyy toimintakuntoisena.

Vaikka John Deere Ground Kuormaaja on suunniteltu ulkokäyttöön, sen kanssa tulee toimia varoen ja välttää liikenteen sekaantumista. Lasten turvallisuus on ensisijaisen tärkeää, ja tästä syystä tuotteen mukana tulee myös sarja ohjeita sen turvalliseen käyttöön. PegPéregon suositus käyttää sähköpyörillä varustettua kuormaajaa tasaisella alustalla, kuten asfaltilla, on huomionarvoinen vinkki huoltajille.

Saatat pitää myös näistä

Viimeisimmät vertailut

Maidonkeraaja.fi –sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

Tämä sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

↓ Tästä ei koidu sinulle kustannuksia.