Audi Sähköauto

Jollyroom.fi:
5/5

Audi Sähköauto esittelee pikkukuljettajille maistiaisen tulevaisuuden liikkumisesta – sporttisella tyylillä ja lapsiystävällisellä otteella. Tämä yhden lapsen istuttava menopeli painottaa sekä turvallisuutta että viihdyttävyyttä. Sähköpyörä – tai tarkemmin ottaen, sähköauto – varmistaa turvavyöllä, etuvaloilla ja vilkkuvilla takavaloilla, että perheen pienimmät voivat tutustua ajamisen iloihin turvallisesti. Lapsille tarjotaan riemukkaita ajohetkiä kuunnellen lempimelodioitaan auton stereoiden kautta, sillä käytössä ovat USB, TF ja MP3 -toistomahdollisuudet.

Innovatiiviset ominaisuudet ja vanhempien hallinta

Mukana toimitettava kaukosäädin antaa vanhemmille mahdollisuuden hallita Audi Sähköauton liikkeitä tarpeen tullen, luoden näin lisäkerroksen turvallisuutta. Enimmäiskuormitus 30 kg ja ikäsuositus kolmesta vuodesta ylöspäin varmistavat, että tämä pienoisversio sähköpyörästä soveltuu monenikäisille nuorille kuljettajille. 12V 4.5 Ah akku tarjoaa riittävästi virtaa hauskuuteen, joka kannustaa lapsia ulkoilemaan ja kehittämään motorisia taitojaan leikin varjolla.

Saatat pitää myös näistä

Viimeisimmät vertailut

Maidonkeraaja.fi –sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

Tämä sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

↓ Tästä ei koidu sinulle kustannuksia.