Suunto 5 Peak

Scandinavianoutdoor.fi:
5/5
Pahoittelemme, hintoja ei nyt saatavilla.

Suomessa suunniteltu ja valmistettu Suunto 5 Peak tuo ranteeseen huippuluokan teknologiaa kompaktissa paketissa. Tämä talven 2022 huippu-uutuus ei jätä urheilijaa – olipa hän mies tai naiselle suunnattu käyttäjä – kylmäksi, vaan toimii erinomaisena työkaluna terveellisemmän ja aktiivisemman elämäntavan omaksumiseen.

Kello ei ainoastaan tue treenejä, vaan toimii täydellisesti myös yleisen hyvinvoinnin parantamiseen. Unenseurannasta ja aktiivisuuden monitoroinnista aina stressinhallintaan ja palautumiseen, Suunto 5 Peak Wildberry on monipuolinen valinta. Erityisesti naiselle, joka arvostaa sekä muotoilua että toiminnallisuutta, kello on loistava hankinta.

Vaikuttava seitsemän päivän akunkesto, musiikkiohjaimet ja yli 80 urheilutilaa tekevät kellosta erittäin käyttäjäystävällisen. Lisäksi sen violetti silikoniranneke ja hopeanvärinen runko tuovat estetiikkaa urheilulliseen designiin, joka sopii naiselle kuin naiselle. Kellon keveys ja mukavuus tekevät siitä ihanteellisen kumppanin niin päiväkäyttöön kuin nukkuessakin.

Katso vertailu: Paras älykello naisille

Suunto 5 Peak Wildberry ei ole pelkkä kello, vaan älykäs kuntoseuraaja, joka mukauttaa harjoitusohjelmaa käyttäjän kuntotason mukaan. Yhdistämällä kello Suunto Appiin, naiselle tai miehelle tarjoutuu mahdollisuus tutkia edistyksellisiä grafiikoita ja tilastoja harjoituksistaan.

Lisäksi Suunto on tuonut markkinoille uuden SuuntoPlus-ominaisuuden, joka antaa entistä syvemmän käsityksen treeneistä ja suoritustasosta. Tämä on erityisen hyödyllinen ominaisuus, erityisesti naiselle, joka haluaa ymmärtää paremmin oman kehonsa toimintaa ja harjoittelun tehoa.

Saatat pitää myös näistä

Viimeisimmät vertailut

Maidonkeraaja.fi –sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

Tämä sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

↓ Tästä ei koidu sinulle kustannuksia.

Etkö löytänyt sopivaa Suunto älykelloa?

Tutustu Proshopin mahtavaan valikoimaan ja löydä lapsellesi sopiva Garmin älykello edulliseen hintaan.