Muumi pöytä 62×42 cm

/5

Yrjö Kukkapuron suunnittelema Muumi pöytä on täydellinen lisäys jokaiseen lastenhuoneeseen, tuoden mukanaan ripauksen taikaa ja toimivuutta. Mitat 42×62 cm ja korkeus 46 cm takaavat, että se sopii mainiosti pieneenkin tilaan. Pöytä on MOOMIN FURNITURE -tuotesarjaa ja valmistetaan kokonaan Suomessa, mikä takaa tuotteen laadukkuuden ja kestävyyden.

Suomalainen laatu ja design

Tämä Muumi pöytä on valmistettu sertifioidusta koivuvanerista, joka Yrjö Kukkapuron sanojen mukaan on ”maailman rakastettavin materiaali”. Laminoitu pinta kestää kulutusta, leikkiä ja majanrakennusta, joten se on ihanteellinen valinta lapselle, joka kaipaa omaa tilaa puuhasteluun ja leikkiin. Pakattu flatpack -muodossa, pöytä säästää myös pakkausmateriaalia ja tilaa kuljetuksessa.

Kestävyys ja toimivuus

Muumi pöytä on suunniteltu lastenhuoneeseen sisäkäyttöön ja se on erittäin toimiva ja käytännöllinen. Lapselle on tärkeää, että hänellä on oma tila, jossa voi askarrella, piirtää, leikkiä ja rakentaa majoja. Yrjö Kukkapuron suunnittelema Muumi pöytä tekee tämän mahdolliseksi samalla kun se luo viihtyisän ja toimivan ilmapiirin lastenhuoneeseen.

Saatat pitää myös näistä

Viimeisimmät vertailut

Maidonkeraaja.fi –sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

Tämä sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

↓ Tästä ei koidu sinulle kustannuksia.