Jm Smart Pro-XL GPS-älykello

Keskisenkello.fi:
5/5

Jm Smart Pro XL on älykello, joka on suunniteltu vastaamaan modernin naisen tarpeita. Sen 44 mm korkea ja 36 mm leveä runko on valmistettu kestävästä muovista, mikä tekee siitä sekä tyylikkään että käytännöllisen. Kellon 1,55″ TFT-LCD-kosketusnäyttö tarjoaa selkeän ja tarkan 320 x 360 px resoluution, mikä tekee sen käytöstä vaivatonta.

Ominaisuudet, jotka erilaistavat

Jm Smart Pro XL erottuu monipuolisilla ominaisuuksillaan. Kello tarjoaa 10 päivän akunkeston normaalikäytössä ja jopa 45 päivää lepotilassa, mikä on erinomainen naiselle, joka arvostaa pitkäkestoista käyttöaikaa. Kellossa on myös kätevä puhelimeen yhdistettävä GPS, sykkeenmittaus ja askellaskuri, jotka tekevät siitä täydellisen kumppanin päivittäiseen liikuntaan ja terveyden seurantaan. Lisäksi sen stressitason mittaus ja veren happiarvon mittaus ovat hyödyllisiä ominaisuuksia jokapäiväisessä elämässä.

Jm Smart Pro XL on studiokuulokkeiden tavoin suunniteltu tarjoamaan korkealaatuista käyttökokemusta, ja se on ihanteellinen valinta naiselle, joka arvostaa teknologiaa ja tyyliä.

Saatat pitää myös näistä

Viimeisimmät vertailut

Maidonkeraaja.fi –sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

Tämä sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

↓ Tästä ei koidu sinulle kustannuksia.