Garmin Vivosmart 5 arvostelu

Keskisenkello.fi:
5/5

Garmin Vivosmart 5 on aktiivisuusranneke, joka puhuttelee niin liikunnan harrastajia kuin hyvinvoinnistaan kiinnostuneita. Polykarbonaatista valmistettu runko yhdistettynä silikonirannekkeeseen tekee rannekkeesta kestävän, mutta silti miellyttävän tuntuisen ranteessa. OLED-näyttö on huomattavasti suurempi kuin edeltäjämallissa Vivosmart 4:ssa, tarjoten kirkkaan ja selkeän käyttökokemuksen.

Huipputeknologiaa pienessä paketissa

Garmin Vivosmart 5 on varustettu useilla toiminnoilla, jotka tekevät siitä enemmän kuin pelkän askeleenlaskijan. Sykeanturi seuraa sydämen toimintaa ympäri vuorokauden, ja yhdistetty GPS antaa tarkkuutta ulkona tapahtuvaan liikuntaan. Näin voit seurata kävely-, pyöräily- ja juoksulenkkiesi tarkkoja reittejä ja etäisyyksiä. Pulssioksimetri ja Body Battery™ -energianseuranta antavat lisäksi tärkeää tietoa kehon yleisestä tilasta ja auttavat sinua ymmärtämään, milloin on aika levätä ja milloin on hyvä hetki liikkua.

Erityisen huomioitavaa on myös unen seuranta ja unipisteet, jotka kertovat sinulle eri univaiheista ja unesi laadusta. Stressinseuranta puolestaan antaa signaalin, kun on aika hidastaa ja rentoutua. Ja jos päivä tuntuu stressaavalta, voit aloittaa rauhoittavan hengitysharjoituksen yksinkertaisesti yhdellä napinpainalluksella. Lapselle tämä voi olla erinomainen tapa oppia tunnistamaan ja hallitsemaan stressiä varhaisessa vaiheessa.

Helppokäyttöisyys ja yhteensopivuus

Vaikka ranneke on teknologisesti edistynyt, se on myös erittäin helppokäyttöinen. Laitteen asetukset ja toiminnot ovat selkeästi esillä, ja sen käyttöönotto sujuu vaivattomasti. Yhteensopivuus Androidin ja iPhonen kanssa tarkoittaa, että voit yhdistää sen suoraan älypuhelimeesi. Kaikki terveys- ja kuntotiedot ovat saatavilla Garmin Connect -sovelluksessa, joka tekee seurannasta ja analysoinnista helppoa.

Saatat pitää myös näistä

Viimeisimmät vertailut

Maidonkeraaja.fi –sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

Tämä sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

↓ Tästä ei koidu sinulle kustannuksia.

Etkö löytänyt sopivaa Garmin älykelloa?

Tutustu Laatukoru.fi:n mahtavaan valikoimaan ja löydä sopiva Garmin älykello edulliseen hintaan.