Deep Sea Vesitrampoliini 5m arvostelu

Hobbybox.fi:
4/5

Deep Sea Vesitrampoliini 5m – Kesän parhaat pomput vesillä

Kesäpäivien huipputuote, Deep Sea Vesitrampoliini 5m, tarjoaa unohtumattomia vesileikkejä koko perheelle. Tämä viiden metrin halkaisijaltaan oleva vesitrampoliini on täydellinen valinta niin pomppimiseen kuin rentoutumiseen vesillä.

Yleiskatsaus ja ominaisuudet

Deep Sea Vesitrampoliini 5m on halkaisijaltaan massiivinen, tarjoten runsaasti tilaa pomppimiseen ja temppuiluun. Sen suuri koko mahdollistaa koko perheen yhteiset hetket vesillä, sillä sen kantavuus on jopa 350 kg. Hyppyalueen halkaisija on 3,30 metriä, mikä takaa riittävästi tilaa erilaisille vesitempuille ja -peleille. Trampoliinin korkeus on 60 cm, joten siihen pääsee helposti kiipeämään vedestä käsin.

Vesitrampoliini on valmistettu kestävästä PVC-materiaalista, joka takaa tuotteen pitkän käyttöiän ja kestävyyden kovemmassakin käytössä. Mukana tuleva 500W sähköpumppu (CE-hyväksytty) mahdollistaa nopean ja vaivattoman täytön, joten pääsette nauttimaan vesileikeistä ilman pitkiä valmisteluita. Trampoliini painaa 47 kg, mikä tekee siitä tarpeeksi vakaan, mutta kuitenkin helposti siirrettävän.

Käyttäjäkokemukset ja arvostelut

Ensimmäinen ja tällä hetkellä ainoa arvostelu Deep Sea Vesitrampoliinista antaa sille neljä tähteä viidestä. Armi S. Suomesta kertoo, että trampoliini on muuten erittäin kiva, mutta vedestä takaisin trampalle pääsy on haasteellista ilman tikkaita. Tämä on tärkeä huomio, ja suosittelemmekin hankkimaan tikkaat erikseen, mikäli haluatte helpottaa trampoliinille nousemista vedestä käsin. Tikkaiden avulla trampoliinin käyttö on entistä sujuvampaa ja turvallisempaa erityisesti lapsille.

Merkki – Deep Sea Water Sports

Deep Sea on tunnettu vesiliikuntavälineiden valmistaja, joka tarjoaa laajan valikoiman tuotteita aina SUP-laudoista vesitrampoliineihin ja kajakkeihin. Merkin tuotteet tunnetaan laadustaan ja kestävyydestään, ja ne ovat suunniteltu tarjoamaan parhaat mahdolliset vesielämykset. Deep Seasitoutuminen laatuun ja asiakastyytyväisyyteen tekee siitä luotettavan valinnan kaikille vesiliikunnan harrastajille.

Yhteistyö Hobbybox.fi:n Kanssa

Olemme ylpeitä yhteistyöstämme Hobbybox.fi:n kanssa, joka tarjoaa Deep Sea Vesitrampoliini 5m -tuotteen asiakkailleen. Hobbybox.fi on luotettava ja monipuolinen verkkokauppa, josta löydät kaikki tarvittavat välineet kesän vesileikkeihin. Heidän asiantunteva palvelunsa ja nopeat toimituksensa takaavat, että saat tuotteesi käyttöön nopeasti ja vaivattomasti.

Saatat pitää myös näistä

Viimeisimmät vertailut

Maidonkeraaja.fi –sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

Tämä sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

↓ Tästä ei koidu sinulle kustannuksia.