Deep Sea Vesitrampoliini 4m arvostelu

/5

Deep Sea Vesitrampoliini 4m on turvallinen ja laadukas valinta koko perheen yhteisiin hetkiin vedessä. Tämä ison kokoluokan vesitrampoliini tarjoaa iloa ja hauskuutta niin lapsille kuin aikuisillekin, ja sen monipuoliset käyttömahdollisuudet tekevät siitä täydellisen lisän kesäisiin vesileikkeihin.

Tuotteen yleiskatsaus

Deep Sea Vesitrampoliini 4m on ilmatäytteinen trampoliini, jonka halkaisija on vaikuttavat 4 metriä. Hyppyalueen halkaisija on 2,79 metriä, mikä tarjoaa runsaasti tilaa pomppimiseen ja leikkiin. Trampoliinin korkeus on 60 cm, ja sen käyttäjän maksimipaino on yhteensä 280 kg, joten useampi henkilö voi nauttia sen tarjoamasta ilosta samanaikaisesti.

PVC-materiaali tekee trampoliinista kestävän ja pitkäikäisen, ja sen pehmeät materiaalit takaavat turvallisen käytön. Tämä on erityisen tärkeää, kun trampoliini on tarkoitettu lapsille ja koko perheelle.

Käyttökokemukset

Iso pomppimisalusta ja pehmeät materiaalit tekevät Deep Sea Vesitrampoliinista 4m erittäin miellyttävän käyttää. Se tarjoaa tasapainoisen ja pehmeän alustan, joka on turvallinen sekä aikuisille että lapsille. Tämä vesitrampoliini sopii erinomaisesti myös auringonottoon ja rentoutumiseen, sillä sen iso pinta-ala tarjoaa mukavasti tilaa loikoiluun.

Yksi merkittävä etu on mukana tuleva sähköpumppu. 500W tehoinen CE-hyväksytty pumppu tekee trampoliinin täyttämisestä nopeaa ja vaivatonta, joten vesileikit voivat alkaa lähes välittömästi. Tämä on suuri plussa erityisesti lapsiperheille, jotka haluavat käyttää enemmän aikaa leikkimiseen ja vähemmän valmisteluun.

Tuotetiedot

  • Halkaisija: 4 metriä
  • Hyppyalueen halkaisija: 2,79 metriä
  • Korkeus: 60 cm
  • Käyttäjän maksimipaino yhteensä: 280 kg
  • Materiaali: PVC
  • Mukana: Sähköpumppu 500W (CE-hyväksytty)
  • Paino: 28 kg

Brändin esittely – Deep Sea Water Sports

Deep Sea on tunnettu ja luotettava merkki vesiliikuntavälineiden maailmassa. Heidän valikoimansa kattaa laajan kirjon korkealaatuisia tuotteita, kuten SUP-laudat, vesitrampoliinit, kajakit ja sähköperämoottorit. Deep Sea brändi on sitoutunut tarjoamaan asiakkailleen parhaat mahdolliset vesiliikuntakokemukset. Heidän tuotteensa ovat suunniteltu kestämään kovaa käyttöä ja tarjoamaan iloa pitkään.

Yhteistyö Hobbybox.fi:n kanssa

On ilo mainita, että teemme yhteistyötä Hobbybox.fi:n kanssa, joka tarjoaa Deep Sea tuotteita Suomessa. Tämä yhteistyö takaa, että asiakkaat saavat laadukkaita tuotteita luotettavalta jälleenmyyjältä, joka panostaa asiakaspalveluun ja nopeisiin toimituksiin.

Saatat pitää myös näistä

Viimeisimmät vertailut

Maidonkeraaja.fi –sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

Tämä sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

↓ Tästä ei koidu sinulle kustannuksia.