CAPiDi Itkuhälytin

Jollyroom.fi:
5/5

CAPiDi Itkuhälytin on vanhempien keskuudessa arvostettu apuväline, joka tuo mielenrauhaa lapsen nukkuessa. Tämän helppokäyttöisen laitteen säädettävä mikrofonin herkkyys mahdollistaa vauvan äänten tarkan havainnoinnin, ilman turhaa huolta taustamelusta. Vanhempainyksikön värinähälytys on erinomainen ominaisuus, joka varmistaa, että vanhemmat huomaavat lapsen heräämisen, vaikka itse olisivatkin toisessa huoneessa tai vaikkapa puutarhassa.

Asiakkaat suosittelevat

Jollyroom.fi -sivustolla CAPiDi Itkuhälyttimen käyttäjät jakavat kokemuksiaan tuotteesta. Asiakkaiden arvostelut korostavat erityisesti laitteen luotettavuutta ja helppokäyttöisyyttä. Moni vanhempi kiittelee itkuhälyttimen pitkää kantamaa ja akun kestoa, jotka mahdollistavat joustavan liikkumisen kodin eri tiloissa ilman yhteyden katkeamista. Värinähälytys on saanut kiitosta myös kuulovammaisilta vanhemmilta, jotka ovat löytäneet siitä suuren avun arkeensa.

Saatat pitää myös näistä

Viimeisimmät vertailut

Maidonkeraaja.fi –sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

Tämä sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

↓ Tästä ei koidu sinulle kustannuksia.