Philips Avent Dect SCD50326 Itkuhälytin

Jollyroom.fi:
3/5

Philips Avent Dect SCD50326 Itkuhälytin on vanhempien luottokumppani, joka tarjoaa mielenrauhan ja varmuuden siitä, että lapsen äänet kuuluvat selkeästi ja häiriöttä. DECT-tekniikan ansiosta laite erottuu markkinoilla tarjoamalla suojatun yhteyden, joka estää muiden laitteiden aiheuttamat häiriöt. Tämä tarkoittaa, että vanhemmat voivat kuulla vain oman lapsensa äänet, ilman pelkoa ulkopuolisten signaalien sekaantumisesta.

Ääni ja valo käsi kädessä

Vanhemman yksikön valotoiminto on erityisen kätevä. Se aktivoituu lapsen huoneen äänitason mukaan, jopa silloin kun ääni on mykistetty. Lisäksi yksikkö hälyttää, jos se on kantoalueen ulkopuolella tai virta on vähissä. Vauvayksikön yövalo luo lämpimän ja rauhoittavan hohteen, joka auttaa lasta nukahtamaan ja tuntemaan olonsa turvalliseksi.

Jollyroom.fi asiakasarvostelut antavat rehellisen kuvan Philips Avent Dect SCD50326 Itkuhälyttimen käytöstä. Asiakkaat ovat arvostaneet laitteen selkeää ääntä ja käytännöllisyyttä, vaikka jotkut ovatkin kommentoineet, että laitteen olisi hyvä olla täysin langaton. Eräs asiakas mainitsi, että laite siirtyy lepotilaan hiljaisuuden vallitessa, mutta herää nopeasti tarvittaessa.

Saatat pitää myös näistä

Viimeisimmät vertailut

Maidonkeraaja.fi –sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

Tämä sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

↓ Tästä ei koidu sinulle kustannuksia.