Swoop Sähköpyörä Classic, naisten 28″

Hobbybox.fi:
5/5

Sähköpyörät ovat yhä suositumpia, ja hyvästä syystä. Ne tarjoavat kätevän ja ympäristöystävällisen tavan liikkua kaupungissa ja työmatkoilla. Yksi erinomainen vaihtoehto tässä kategoriassa on Swoop Sähköpyörä Classic, naisten 28″. Tässä arvostelussa tarkastelemme tämän pyörän keskeisiä ominaisuuksia ja etuja, jotka tekevät siitä erinomaisen valinnan kaikille, jotka etsivät luotettavaa ja edullista sähköpyörää.

Ensiluokkainen moottori ja akku

Swoop Sähköpyörä Classic on varustettu 36V/250W takamoottorilla, joka tarjoaa viisi avustustasoa. Tämä harjaton ja kitkaton moottori on huoltovapaa ja käynnistyy heti, kun alat polkea. Moottori mahdollistaa jopa 25 km/h nopeuden, mikä tekee työmatkoista ja kaupunkiajosta nopeampaa ja mukavampaa.

Akku ja sen lataus

Pyörän 36V/10.4 Ah lithium-akku tarjoaa yhdellä latauksella jopa 60 kmkantaman. Akku on helppo irrottaa ja ladata, ja latausaika on noin 5-6 tuntia. Tämä tekee Swoop Sähköpyörä Classicista erinomaisen vaihtoehdon niille, jotka tarvitsevat pitkäkestoista suorituskykyä arjen ajoihin.

Laadukas vaihteisto

Swoop Sähköpyörä Classic, naisten 28″ on varustettu seitsemänvaihteisella Shimanon vaihteistolla. Tämä takaa sujuvan ja tehokkaan ajon kaikissa maastoissa. Vaihteet mahdollistavat mukavan ja vaivattoman ajon, olipa kyseessä sitten tasainen tie tai jyrkkä mäki.

Avustustasot

Pyörässä on viisi eri avustustasoa, jotka voi valita helposti ajotietokoneesta. Näin jokainen voi löytää itselleen sopivan avustustason, olipa kyseessä kevyt kaupunkiajo tai raskaampi reitti. Matalilla avustustasoilla käytetään enemmän jalkavoimia, kun taas korkeammilla tasoilla polkeminen on kevyempää ja vaivattomampaa.

Turvallisuus ja ajomukavuus

Turvallisuus on tärkeä osa Swoop Sähköpyörä Classicin suunnittelua. Pyörä on varustettu V-jarruilla, jotka tarjoavat luotettavan jarrutustehon kaikissa olosuhteissa. Lisäksi pyörästä löytyy LED-valot sekä edestä että takaa, mikä lisää näkyvyyttä ja turvallisuutta pimeällä ajettaessa.

Jarrut ja valot

V-jarrut, eli vannejarrut, ovat tunnettuja tehokkuudestaan ja luotettavuudestaan. LED-valot puolestaan varmistavat, että näkyvyys on hyvä myös hämärässä ja pimeässä, mikä tekee pyöräilystä turvallisempaa kaikissa olosuhteissa.

Käytön helppous ja varustelu

Swoop Sähköpyörä Classic, naisten 28″ on suunniteltu helppokäyttöiseksi. Pyörän kokoaminen on tehty helpoksi, ja se toimitetaan lähes kokonaan kasattuna. Kokoamiseen tarvittavat työkalut sisältyvät pakkaukseen, ja loppujen osien, kuten eturenkaan, ohjaustangon ja polkimien kiinnittäminen käy nopeasti ja vaivattomasti.

LCD-näyttö

Pyörän tangossa oleva LCD-näyttö näyttää kaikki tarvittavat tiedot ajon aikana, kuten akun varaustason, avustustason, nopeuden ja matkamittarin tiedot. Näytöltä voit myös tarkistaa ajoajan ja maksiminopeuden, mikä auttaa seuraamaan ajon tehokkuutta.

On tärkeää huomioida, että 1.6.2024 alkaen kaikki sähköiset kulkuvälineeet, joiden nopeus ylittää yli 25km/h,moottorin teho  on yli 250W tai kulkuväline painaa yli 25kg, tulee liikennevakuuttaa. Tämä rajoitus on asetettu varmistamaan käyttäjien turvallisuus ja vähentämään liikenneonnettomuuksia. Lue tästä lisää täältä.

Saatat pitää myös näistä

Viimeisimmät vertailut

Maidonkeraaja.fi –sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

Tämä sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

↓ Tästä ei koidu sinulle kustannuksia.

Etkö löytänyt sopivaa sähköpyörä naiselle?

Tutustu BuyBestGearin mahtavaan valikoimaan ja löydä naisille sopiva sähköpyörä edulliseen hintaan.

Käytä koodi: BBGMAIDONKERAAJA ja saa vielä -3% alennusta