Helkama E7i Sähköpyörä arvostelu

Prisma:
5/5

Helkama E7i Sähköpyörä – Kaupunkiliikenteen tyylikäs Ykkönen

Sähköpyöräilyn suosio on kasvanut valtavasti viime vuosina, ja Helkama E7i sähköpyörä on yksi erinomainen valinta kaupunkikäyttöön. Tässä arvostelussa perehdymme tarkemmin tämän pyörän ominaisuuksiin, suorituskykyyn ja käytettävyyteen, sekä siihen, miksi se on loistava valinta erityisesti naisille.

Tyylikäs ja käytännöllinen rakenne

Helkama E7i sähköpyörä erottuu edukseen tyylikkään ja matalarunkoisen muotoilunsa ansiosta. Tämä tekee pyörästä erityisen helppokäyttöisen ja mukavan erityisesti naisille, sillä matala runko mahdollistaa vaivattoman nousun ja laskun pyörän päältä. Grafiitinharmaa väri lisää pyörän modernia ja eleganttia ulkonäköä, mikä sopii hyvin kaupunkimaisemaan.

Pyörän runko on valmistettu kestävästä alumiinista, mikä tekee siitä kevyen mutta samalla tukevan. Tämä on erityisen tärkeää kaupunkiajossa, jossa pyörä joutuu usein kestämään erilaisia tieolosuhteita ja käyttötilanteita.

Tehokas Shimano Steps E6110 keskimoottori

Helkama E7i sähköpyörä on varustettu Shimanon E6110-keskimoottorilla, joka tarjoaa luonnollisen ja tasaisen avustuksen polkemiseen. Moottorin 250 watin teho ja 60 Nm maksimivääntö takaavat, että pyörä selviää vaivattomasti myös jyrkistä nousuista ja pidemmistä matkoista.

Yksi moottorin suurimmista eduista on sen hiljainen toiminta, mikä lisää ajomukavuutta huomattavasti. Moottorin avustustuntuma on pehmeä ja luonnollinen, mikä tekee ajokokemuksesta miellyttävän ja vaivattoman.

Käytännölliset vaihteet ja jarrut

Helkama E7i7-vaihteinen Shimano Nexus -napavaihteisto on luotettava ja helppokäyttöinen. Vaihteiden vaihtaminen sujuu vaivattomasti myös pysähdyksissä, mikä on suuri etu kaupunkiajossa, jossa pysähdyksiä tulee usein.

Jarrutus hoituu turvallisesti ja tehokkaasti Shimanon MT 200 -jarruilla. Sähköpyörässä on sekä jalkajarru että hydrauliset levyjarrut, mikä takaa tehokkaan jarrutuksen kaikissa tilanteissa. Jarrujen monipuolisuus lisää pyörän turvallisuutta ja käyttömukavuutta.

Helppokäyttöinen akku ja ohjausjärjestelmä

Helkama E7i sähköpyörän akku on sijoitettu kätevästi tavaratelineeseen, josta se on helppo irrottaa latausta varten. 504 Whkapasiteetti takaa pitkän toimintasäteen, mikä mahdollistaa pitkätkin ajomatkat yhdellä latauksella. Akku on myös hyvin suojattu, mikä lisää sen käyttöikää ja luotettavuutta.

Ohjaustankoon asennettu Shimano SC-E6100 -näyttö on selkeä ja helppolukuinen. Näytöstä näkee kaikki tärkeät tiedot, kuten nopeuden, matkan keston, ajan, vaihteen, arvioidun alueen sekä akun varaustilan. Tämä tekee ajamisesta entistäkin mukavampaa ja hallitumpaa.

Lisävarusteet ja mukavuus

Helkama E7i sähköpyörä on varustettu AstranVeloSystem-järjestelmällä, joka mahdollistaa erilaisten lisävarusteiden, kuten korien ja laukkujen, kiinnittämisen helposti tavaratelineeseen. Tämä on erityisen kätevää kaupunkiajossa, jossa pyörää käytetään usein ostosreissuilla ja työmatkoilla.

Etu- ja takavalot ovat vakiovarusteena, mikä lisää turvallisuutta erityisesti hämärässä ja pimeässä ajettaessa. Lisäksi pyörässä on säädettävä ohjainkannatin, mikä mahdollistaa ajoasennon muokkaamisen käyttäjän tarpeiden mukaan. Selle Royal Rio Plus -satula on mukava ja ergonominen, mikä lisää ajomukavuutta erityisesti pidemmillä matkoilla.

Käyttöohjeet ja kokoaminen

Helkama E7i sähköpyörä toimitetaan osittain koottuna tukevassa pahvilaatikossa. Kokoamiseen jää ohjaustangon, satulan, polkimien ja joissakin tapauksissa eturenkaan kiinnittäminen. Työhön menee aikaa noin 20-30 minuuttia, ja mukana toimitetaan selkeät ohjeet.

On tärkeää huomioida, että 1.6.2024 alkaen kaikki sähköiset kulkuvälineeet, joiden nopeus ylittää yli 25km/h,moottorin teho  on yli 250W tai kulkuväline painaa yli 25kg, tulee liikennevakuuttaa. Tämä rajoitus on asetettu varmistamaan käyttäjien turvallisuus ja vähentämään liikenneonnettomuuksia. Lue tästä lisää täältä.

Saatat pitää myös näistä

Viimeisimmät vertailut

Maidonkeraaja.fi –sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

Tämä sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

↓ Tästä ei koidu sinulle kustannuksia.

Etkö löytänyt sopivaa sähköpyörä naiselle?

Tutustu BuyBestGearin mahtavaan valikoimaan ja löydä naisille sopiva sähköpyörä edulliseen hintaan.

Käytä koodi: BBGMAIDONKERAAJA ja saa vielä -3% alennusta