Flyer Upstreet5 7.10 Sähköpyörä arvostelu

Kuntokauppa.fi:
5/5

Flyer Upstreet5 7.10 Sähköpyörä – Laadun ja tehon yhdistelmä

Flyer Upstreet5 7.10 Sähköpyörä on erinomainen valinta niille, jotka etsivät laadukasta ja monipuolista sähköpyörää. Tämä sveitsiläinen premium-luokan sähköpyörä tarjoaa vahvan moottorin, leveät renkaat ja monipuoliset lisävarusteet, jotka tekevät siitä erinomaisen valinnan niin kaupunkiajoon kuin pidemmillekin matkoille. Tässä arvostelussa käymme läpi Flyer Upstreet5 7.10 -sähköpyörän keskeisimmät ominaisuudet ja sen tarjoamat edut.

Moottori ja akku – Tehokasta voimaa ja pitkää toimintasädettä

Flyer Upstreet5 7.10 sähköpyörän sydän on Panasonic GX Ultimate -keskimoottori, joka tarjoaa jopa 90 Nm vääntöä. Tämä moottori on suunniteltu tarjoamaan tehoa nopeasti ja luotettavasti, mikä tekee siitä täydellisen valinnan niin jyrkille mäille kuin pitkille suorille. Moottorin teho tuntuu heti liikkeelle lähdettäessä, ja se jaksaa vääntää myös jyrkimmätkin mäet ylös ilman ongelmia.

Sähköpyörän akku, FLYER SIB-750, on älykkäästi integroitu rungon sisään, mikä paitsi parantaa pyörän ulkonäköä, myös suojaa akkua ulkoisilta vaurioilta. Akku tarjoaa 750 Wh kapasiteettia, mikä riittää pitkillekin matkoille ilman jatkuvaa lataustarvetta. Akkua voidaan ladata sen ollessa kiinni pyörässä tai sen voi helposti irrottaa latausta varten.

Ajomukavuus ja käytettävyys – Kaupunkiajoon suunniteltu

Flyer Upstreet5 7.10 sähköpyörän runko on suunniteltu tarjoamaan optimaalista ajomukavuutta ja turvallisuutta. Rungon tasapainoinen geometria ja matala painopiste tekevät pyörästä vakaan ja helpon hallita. Tämä sähköpyörä on täydellinen valinta kaupunkiajoon, sillä sen pysty istuma-asento ja suhteellisen ohut ohjaustanko tekevät siitä erittäin ketterän liikenteessä.

Sisäisesti vedetyt johdot varmistavat, että pyörä on siistin näköinen ja turvallinen käyttää. Tämä yksityiskohta auttaa myös estämään johdojen vaurioitumista ja pidentää niiden käyttöikää. Flyer Upstreet5 7.10 sähköpyörä tarjoaa erinomaisen ajomukavuuden, mikä tekee siitä loistavan valinnan naisille, jotka arvostavat mukavuutta ja käytettävyyttä.

Renkaat ja lisävarusteet – Vakautta ja pitoa

Flyer Upstreet5 7.10 sähköpyörässä on leveät 28” Schwalbe Big Ben -renkaat, jotka tarjoavat erinomaisen pidon ja vakauttavat ajamista. Renkaiden matala vierintävastus tekee ajamisesta sujuvaa ja miellyttävää. Pyörän 10-vaihteinen Shimano Deore Linkdrive -vaihteisto varmistaa riittävän toimintasäteen ja miellyttävän poljintuntuman myös alhaisilla nopeuksilla.

Pyörän varusteluun kuuluvat myös leveät Sunny Wheel -lokasuojat, lukittava SR Suntour Mobie25 -joustohaarukka ja helppolukuinen FLYER D0 2” -ohjausyksikkö värinäytöllä. Nämä ominaisuudet tekevät ajokokemuksesta huippuluokkaa ja varmistavat, että pyörä on valmis kaikkiin olosuhteisiin.

Turvallisuus – Varmatoimiset hydrauliset levyjarrut

Turvallisuus on yksi Flyer Upstreet5 7.10 sähköpyörän tärkeimmistä ominaisuuksista. Shimano Deoren hydrauliset levyjarrut varmistavat, että pyörä pysähtyy luotettavasti ja nopeasti. Jarrujen 180 mm jarrulevyt tarjoavat erinomaisen jarrutustehon kaikissa olosuhteissa.

Pyörän mukana tulee myös Abus Shield 5650L -lukko, joka pitää varkaat loitolla. Kätevän YourPlus one key -lukkojärjestelmän ansiosta voit käyttää samaa avainta akun ja runkolukon lukitsemiseen, mikä tekee pyörän lukitsemisesta ja avaamisesta helppoa ja vaivatonta.

Kenelle Flyer Upstreet5 7.10 Sähköpyörä soveltuu?

Flyer Upstreet5 7.10 sähköpyörä on suunniteltu aktiivisille kaupunkilaisille ja pitkän matkan pyöräilijöille. Se tarjoaa ainutlaatuisen yhdistelmän voimakasta suorituskykyä, käyttömukavuutta ja turvallisuutta. Tämä sähköpyörä on erityisen hyvä valinta naisille, jotka arvostavat nopeutta, tehokkuutta ja tyylikästä muotoilua yhdistettynä sveitsiläiseen laatuun.

On tärkeää huomioida, että 1.6.2024 alkaen kaikki sähköiset kulkuvälineeet, joiden nopeus ylittää yli 25km/h,moottorin teho  on yli 250W tai kulkuväline painaa yli 25kg, tulee liikennevakuuttaa. Tämä rajoitus on asetettu varmistamaan käyttäjien turvallisuus ja vähentämään liikenneonnettomuuksia. Lue tästä lisää täältä.

Saatat pitää myös näistä

Viimeisimmät vertailut

Maidonkeraaja.fi –sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

Tämä sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

↓ Tästä ei koidu sinulle kustannuksia.

Etkö löytänyt sopivaa sähköpyörä naiselle?

Tutustu BuyBestGearin mahtavaan valikoimaan ja löydä naisille sopiva sähköpyörä edulliseen hintaan.

Käytä koodi: BBGMAIDONKERAAJA ja saa vielä -3% alennusta