Fitnord Ranger Jr Sähkömaastopyörä

Kuntokauppa.fi:
5/5

Tutustu lasten suosikkimaastopyörään, FitNord Ranger Jr Sähkömaastopyörä -malliin, joka on suunniteltu erityisesti aktiivisiin lapsiin. Tämä malli on sekä tyylikäs että käytännöllinen valinta kaupunkiin ja maastoon.

Lasten Tarpeet Huomioon Otettu

FitNord Ranger Jr Sähkömaastopyörä on suunniteltu siten, että lasten tarpeet on otettu etusijalle. Takamoottori tekee polkemisesta kevyttä ja hauskaa. Sähköavustuksen ansiosta lapsi pysyy pyöräretkillä helpommin vanhempien vauhdissa ja jaksaa myös pidemmälle. Tämä pyörä on erinomainen valinta pyöräilystä nauttivalle lapselle ja sen tyylikäs ulkonäkö kääntää varmasti katseet.

Tehokas Akku

FitNord Ranger Jr Sähkömaastopyörä on varustettu laadukkaalla Samsung-kennoilla, 360 Wh akulla, joka riittää virtaa päivän pyöräretkille. Akku pysyy turvallisesti lukittuna paikallaan ja tarvitsee aina avaimen irrottamiseen.

Mukavuutta Ajamiseen

FitNord Ranger Jr Sähkömaastopyörässä on viisi eri avustustasoa, jotka helpottavat polkemista. 35 Nm TechDrive-takamoottori mahdollistaa esimerkiksi mäkisten metsäreittien kulkemisen.

Varmatoiminen Vaihteisto ja Tehokkaat Jarrut

Shimano Altus 1×8 -vaihteisto on yksinkertainen ja varmatoiminen, tarjoten sopivan välityksen niin jyrkkien mäkien nousemiseen kuin vauhdikkaaseen menoon tasaisella. Tehokkaat jarrut pysäyttävät sähköpyörän turvallisesti ja nopeasti.

Suomessa Suunniteltu Runko

FitNord Ranger Jr Sähkömaastopyörän 38 cm runko on suunniteltu lasten käyttöön ajomukavuuteen panostaen. Se sopii erinomaisesti sekä maastoon että kaupunkiin. 24 tuumaiset renkaat tarjoavat pitoa maastoajossa, mutta rullaavat pehmeästi myös asvaltilla.

FitNord Ranger Jr Sähkömaastopyörä on todellinen huippuvalinta lapselle, joka nauttii pyöräilystä ja haluaa pysyä aktiivisena. Tämä pyörä sopii erinomaisesti myös lapsille!

Saatat pitää myös näistä

Viimeisimmät vertailut

Maidonkeraaja.fi –sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

Tämä sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

↓ Tästä ei koidu sinulle kustannuksia.