FitNord Ranger 200 arvostelu

Kuntokauppa.fi:
5/5

FitNord Ranger 200 on sähköavusteinen pyörä, joka on suunniteltu erityisesti maastoajoon. Se on suosittu monien pyöräilijöiden keskuudessa sen kestävyyden, tehokkuuden ja monipuolisten ominaisuuksien ansiosta. FitNord Ranger 200 tarjoaa korkealuokkaista pyöräilykokemusta ja se soveltuu maastoajon lisäksi hyvin myös kaupunkipyöräilyyn. 

Ominaisuudet

Koska FitNord Ranger 200 on suunniteltu etenkin maasto-olosuhteet huomioiden, sisältää se paljon ajamista helpottavia ominaisuuksia kuten hyvän akun, kevyen rungon, vahvan sähkömoottorin ja varmatoimisen vaihteiston. Nämä ominaisuudet sekä helpottavat pyörällä liikkumista, mutta tekevät siitä myös turvallista haastavissakin olosuhteissa. 

Akku

FitNord Ranger 200:ssa on laadukas 540 Wh akku, joka tarjoaa käyttäjän painosta, maastosta ja olosuhteista riippuen toimintasäteen jopa 110 kilometrin matkalle. Akun ansiosta pyörällä voikin ajella huolettomasti pidempiä matkoja ilman huolia akun loppumisesta. Akku on myös erittäin helposti irrotettavissa, joten sen lataus on kätevää esimerkiksi kotona tai toimistolla työmatkapyöräilyn lomassa. Varkauksien estämiseksi akku on lukittavissa avaimella. 

Runko

Pyörän runko on valmistettu alumiinista tämän tehden siitä samalla kevyen, mutta kestävän. Muotoilultaan runko on moderni ja kompakti, mikä mahdollistaa urheilullisen ajotuntuman. 

Epätasaisissa maastoissa ajettaessa Suntour SR -joustokeula absorboi tehokkaasti tärinät ja iskut, ja se voidaan myös lukita nopeasti maantieajoon tuomaan vakautta. Leveät CST Patrol -renkaat lisäävät ajomukavuutta tarjoamalla hyvän pidon maastossa, rullaten kuitenkin silti erinomaisesti myös tasaisella asfaltilla. 

Valmistus

FitNord Ranger 200 on Suomessa suunniteltu, mutta Tsekeissä koottu. Tämä valmistusprosessi takaa pyörän laadukkaan valmistamisen ja hyvien osien käytön. Laadukkaat osat yhdessä huolellisen valmistuksen kanssa takaavat, että FitNord Ranger 200 on kestävä, tehokas ja turvallinen sähköpyörä. 

Sähkömoottori

Ranger 200:ssa on erittäin tehokas sähkömoottori, joka tarjoaa käyttäjälle 250 W:n tehot ja avustaa jopa 25 km/h nopeuteen asti. Tämä tekee pyöräilystä vaivatonta ja miellyttävää, oli kyseessä sitten ylämäki, tasainen maantie tai maastossa liikkuminen. 

TechDrive -takamoottori, joka tuottaa 45 Nm voiman, tekee mäkien nousemisesta ja vastatuuleen polkemisesta vaivatonta. Moottorin avustustasot vaihtelevat viidestä eri tasosta, joista valitaan sopiva käyttäjäystävällisen ohjausyksikön painikkeiden avulla. Näytöltä voidaan seurata myös muun muassa ajonopeutta, matkaa sekä akun varaustasoa. 

Yhteenveto

FitNord Ranger 200 on suosittu sähköavusteinen maastopyörä, joka tarjoaa kestävyyttä, tehokkuutta ja monipuolisia ominaisuuksia. Pyörä on suunniteltu erityisesti maastoajoon, mutta sen monipuolisten ominaisuuksien avulla se on oiva menopeli myös maantie- ja kaupunkipyöräilyyn. 

Pyörän ominaisuuksiin kuuluu laadukas akku, kevyt alumiinirunko, vahva sähkömoottori, varmatoiminen vaihteisto sekä leveät renkaat. Pyörässä on tehokas TechDrive -takamoottori, joka avustaa jopa 25 km/h nopeuteen asti. 

On tärkeää huomioida, että 1.6.2024 alkaen kaikki sähköiset kulkuvälineeet, joiden nopeus ylittää yli 25km/h,moottorin teho  on yli 250W tai kulkuväline painaa yli 25kg, tulee liikennevakuuttaa. Tämä rajoitus on asetettu varmistamaan käyttäjien turvallisuus ja vähentämään liikenneonnettomuuksia. Lue tästä lisää täältä.

Saatat pitää myös näistä

Viimeisimmät vertailut

Maidonkeraaja.fi –sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

Tämä sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

↓ Tästä ei koidu sinulle kustannuksia.