Fitnord Ava Jr Sähköpyörä (360 Wh akku)

Kuntokauppa.fi:
4.5/5

Uuden Fitnord Ava Jr Sähköpyörä mallin suunnittelussa on otettu huomioon erityisesti lasten tarpeet ja mukavuus. Se on suunniteltu Suomessa ja on tarkoitettu koulumatkoille ja pyöräretkille. Pienirunkoinen ja helposti käytettävä, Ava Jr on täydellinen valinta päivittäiseen käyttöön.

Ominaisuudet ja Edut

Fitnord Ava Jr Sähköpyörä on varustettu 360 Wh akulla, joka tarjoaa riittävästi virtaa päivän pyöräretkeilyyn. Samsung-kennoilla varustettu laadukas akku pysyy turvallisesti lukittuna ja sen irrottaminen vaatii aina avaimen.

Pyörän matala ja unisex-malli sopii kaikille lapsille. Sen ryhdikäs ajoasento tekee liikenteen seuraamisesta helppoa. Sähköavustuksen ansiosta lapsi pysyy helposti vanhempien vauhdissa, mikä tekee Ava Jr:stä erinomaisen valinnan.

Tekniset Tiedot

Fitnord Ava Jr Sähköpyörä on varustettu viidellä avustustasolla helpottamaan polkemista. Sen 35 Nm TechDrive-takamoottori tekee polkemisesta kevyttä, jopa ylämäessä tai vastatuulessa. Selkeä näyttö ohjausyksikössä näyttää muun muassa vauhdin, ajetun matkan ja akun tason.

Varmatoimisuus ja Mukavuus

Pyörässä on varmatoiminen Shimano 1×8 -vaihteisto ja tehokkaat jarrut, jotka pysäyttävät pyörän turvallisesti ja nopeasti. Lisäksi, sen matala 38 cm runko tekee pyörän selkään nousemisesta ja kyydistä poistumisesta helppoa ja turvallista.

Tilaa Nyt Uutuusmalli!

Fitnord Ava Jr Sähköpyörä on varustettu tyylikkäällä rungolla, hyvällä moottorilla ja on erityisesti suunniteltu lapsille. Joten jos etsit lapselle sopivaa sähköpyörää, Ava Jr on täydellinen valinta. Tilaa uusi Fitnord Ava Jr Sähköpyörä nyt Kuntokaupalta!

Saatat pitää myös näistä

Viimeisimmät vertailut

Maidonkeraaja.fi –sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

Tämä sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

↓ Tästä ei koidu sinulle kustannuksia.