FitNord Ava 500 Compact -sähköpyörä: Kompakti ja tehokas menopeli pohjoismaisiin olosuhteisiin

Kuntokauppa.fi:
4.5/5

FitNord Ava 500 Compact on täydellinen valinta sähköpyöräilijöille, jotka etsivät kompaktia, tehokasta ja monipuolista kulkupeliä. Tämä Suomessa koottu sähköpyörä on suunniteltu kestämään vaativat pohjoismaiset olosuhteet, ja sen laadukkaat komponentit takaavat pitkäikäisen ja luotettavan kumppanin niin kesä- kuin talviajoon.

FitNord Ava 500 Compact – tekniset tiedot

Ava 500 Compactissa on matala runko ja 26″ renkaat, mikä tekee siitä erinomaisen valinnan lyhyemmille henkilöille tai niille, jotka arvostavat helppoa ohjattavuutta ja pienen tilan vievää säilytystä. Pyörän 612 Wh akku tarjoaa jopa 160 kilometrin toimintamatkan optimioloissa, mikä tekee siitä ihanteellisen työmatkapyöräilijöille, retkipyöräilijöille ja vapaa-ajan pyöräilijöille.

Voimakas 80 Nm keskimoottori varmistaa, että polkeminen on helppoa ja mukavaa jopa jyrkimmissä mäissä. Moottorissa on 5 avustustasoa, joista voit valita sopivan oman kunnon tai maaston mukaan. TechDrive-keskimoottori yhdessä 8-vaihteisen vaihteiston kanssa takaavat sulavan ja tehokkaan etenemisen erilaisissa maastoissa.

Ajomukavuus on ensiluokkainen Ava 500 Compactissa, kiitos säädettävän ohjainkannattimen ja Suntour Nex -joustohaarukan, joka pehmentää iskuja ja tärinää epätasaisilla pinnoilla. Joustohaarukka voidaan myös lukita nopeasti tasaisen maantieajon varalle.

Mukavuus ja turvallisuus

Turvallisuus on otettu huomioon FitNord Ava 500 Compactissa. Shimano MT200 -hydrauliset levyjarrut edessä ja takana takaavat tehokkaan ja luotettavan jarrutuksen kaikissa olosuhteissa. Lakisääteiset valot ja heijastimet parantavat näkyvyyttä pimeällä, ja pyörässä on valmiina lokasuojat ja tavarateline. Runkolukko on saatavilla lisävarusteena.

FitNord Ava 500 Compact on erinomainen valinta sähköpyöräksi, jos arvostat kompaktia kokoa, tehokasta keskimoottoria, pitkää akkukestoa ja monipuolista käyttöä. Suomessa koottu pyörä takaa laadun ja luotettavuuden, ja kattava huoltoverkosto ympäri Suomen takaa helpon huollon ja varaosien saatavuuden. Ava 500 Compact on erinomainen valinta niin työmatkoille, retkipyöräilyyn kuin rentoihin pyörälenkkeihin.

FitNord Ava 500 Compactin tärkeimmät ominaisuudet ovat:

  1. Suomessa koottu suomalaisiin olosuhteisiin: Pyörä on valmistettu äärimmäisellä tarkkuudella kestämään pohjoismaisia olosuhteita, mikä tekee siitä pitkäikäisen kumppanin niin kesä- kuin talviajoon.
  2. Pitkäkestoinen 612 Wh akku: Akun kapasiteetti mahdollistaa jopa 160 kilometrin toimintamatkan yhdellä latauksella, mikä tekee siitä ihanteellisen vaihtoehdon monenlaisiin käyttötarkoituksiin.
  3. Voimakas 80 Nm keskimoottori ja 5 avustustasoa: Tehokas moottori helpottaa polkemista jyrkimmissäkin mäissä, ja eri avustustasojen ansiosta voit valita sopivan avustuksen omaan kuntoosi ja maastoon sopivaksi.
  4. Huippuluokan ajomukavuus: Matala runko, säädettävä ohjainkannatin ja joustohaarukka takaavat ensiluokkaisen ajomukavuuden kaikissa tilanteissa.
  5. Turvallisuus ja varustelu: Hydrauliset levyjarrut, valot, heijastimet, lokasuojat ja tavarateline tekevät pyöräilystä turvallista ja mukavaa kaikissa olosuhteissa.

FitNord Ava 500 Compact on monipuolinen, tehokas ja helppokäyttöinen sähköpyörä, joka sopii erinomaisesti niin arjen pyöräilyyn kuin vapaa-ajan retkeilyyn. Sen kompakti koko ja matala runko tekevät siitä sopivan valinnan monenlaisille käyttäjille, ja sen laadukkaat komponentit takaavat luotettavuuden ja pitkäikäisyyden. Valitse FitNord Ava 500 Compact, jos haluat investoida laadukkaaseen ja monipuoliseen sähköpyörään, joka on suunniteltu ja valmistettu pohjoismaisiin olosuhteisiin.

Sopii mainiosti lapsille

FitNord Ava 500 Compact Sähköpyörä on erinomainen valinta lapsille, jotka ovat jo tottuneet polkupyörän käyttöön. Sähköavusteisuus helpottaa polkemista ja tekee pyöräilystä mukavampaa ja hauskempaa. Pyörän säädettävyys ja turvallisuusominaisuudet tekevät siitä sopivan niin pienille kuin isommillekin lapsille, ja se on loistava tapa tutustuttaa lapset pyöräilyharrastuksen maailmaan.

FitNord Ava 500 Compact Sähköpyörä löytyy Kuntokaupasta, josta saat sen edulliseen hintaan ja nopealla toimituksella. Tutustu valikoimaan ja tilaa omasi jo tänään, niin pääset nauttimaan pyöräilystä uudella, sähköavusteisella menopelillä!

Saatat pitää myös näistä

Viimeisimmät vertailut

Maidonkeraaja.fi –sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

Tämä sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

↓ Tästä ei koidu sinulle kustannuksia.