FitNord Ava 300 Compact Sähköpyörä

Kuntokauppa.fi:
5/5
Pahoittelemme, hintoja ei nyt saatavilla.

FitNord Ava 300 Compact Sähköpyörä on Ava 300 -sähköpyörän kompakti versio. Sen 26″ renkaat ja matala runko tekevät siitä erinomaisen valinnan sekä lyhyemmille henkilöille että niille, jotka arvostavat helposti ohjattavaa ja säilytettävää sähköpyörää. Tämä Suomessa suunniteltu pyörä on erityisesti sopiva pohjoismaisiin olosuhteisiin.

Akkuteho ja toimintamatka

FitNord Ava 300 Compact Sähköpyörä on varustettu poikkeuksellisen tehokkaalla 690 Wh akulla. Tämä Samsungin ja LG:n kennoilla varustettu akku kestää optimioloissa jopa 150 kilometriä yhdellä latauksella. Akun pitkä käyttöikä tuo huolettomuutta pitkille lenkeille ja akkua ei tarvitse välttämättä ladata päivittäin. Lisäksi akku on helppo irrottaa ja viedä sisälle lataukseen.

Tehokas moottori ja mukava ajotuntuma

Pyörässä on 250 W TechDrive-takamoottori, joka avustaa polkemista enintään 25 km/h asti. Moottorissa on viisi avustustasoa, joista voi valita sopivan omien tarpeiden mukaan. Lisäksi pyörässä on 8-vaihteinen vaihteisto, joka tarjoaa sopivan poljinvälityksen kaikkiin tilanteisiin. FitNord Ava 300 Compact Sähköpyörän matala runko ja säädettävä ohjainkannatin takaavat erinomaisen ajotuntuman.

Turvallinen ja lapsille sopiva sähköpyörä

Tämä pyörä sopii myös lapsille, koska se on helppokäyttöinen ja turvallinen. Pyörässä on tehokkaat hydrauliset levyjarrut, jotka toimivat luotettavasti kaikissa sääolosuhteissa. Lisäksi pyörässä on lakisääteiset valot ja heijastimet, jotka lisäävät näkyvyyttä pimeällä.

Huippuvarustelu ja tyylikäs ulkonäkö

FitNord Ava 300 Compact Sähköpyörä on tyylikäs ja helppokäyttöinen. Sen huippuvarusteluun kuuluvat joustokeula, hydrauliset jarrut, valot, lokasuojat ja tavarateline. Kestävä runko ja laadukkaat osat tekevät siitä luotettavan kumppanin monipuoliseen pyöräilyyn.

Varaosat ja huolto

FitNord sähköpyörien varaosia ja huoltoa on saatavilla Tampereella ja Vantaalla sekä ympäri Suomen virallisilta huoltokumppaneilta. Takuu -välilehdeltä löydät lisätietoja.

Tilaa nyt!

Tilaa nyt huippuvarusteltu, tyylikäs ja mukava FitNord Ava 300 Compact Sähköpyörä Kuntokaupalta!

Saatat pitää myös näistä

Viimeisimmät vertailut

Maidonkeraaja.fi –sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

Tämä sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

↓ Tästä ei koidu sinulle kustannuksia.