FitNord Ava 200 Sähköpyörä arvostelu

Kuntokauppa.fi:
4/5

FitNord Ava 200 Sähköpyörä – Kaupunkipyöräilyn kuningatar

FitNord Ava 200 Sähköpyörä on yksi markkinoiden kiinnostavimmista vaihtoehdoista niille, jotka etsivät laadukasta ja toimintavarmaa sähköpyörää kaupunki- ja retkiajoon. Tässä artikkelissa pureudumme tarkemmin tämän sähköpyörän ominaisuuksiin, jotka tekevät siitä erinomaisen valinnan erityisesti naisille.

Tehokas ja kestävä akku

FitNord Ava 200 Sähköpyörässä on luokkansa tehokkain akku, joka mahdollistaa jopa 110 kilometrin ajomatkan yhdellä latauksella. Tämä saavutetaan korkealaatuisilla Samsung-kennoilla varustetun 540 Wh akun avulla. Akku on sijoitettu rungon alaosaan, mikä tekee sen irrottamisesta ja lataamisesta helppoa ja vaivatonta. Lisäksi akku on lukittavissa avaimella, mikä tuo lisäturvaa pyörän säilytykseen.

Viisi avustustasoa – Valitse sopiva teho

Tämä sähköpyörä on varustettu 35 Nm TechDrive -takamoottorilla, joka tekee polkemisesta kevyttä ja miellyttävää kaikissa olosuhteissa. Moottorissa on viisi eri avustustasoa, joten voit itse päättää, kuinka paljon apua tarvitset polkemiseen. Ohjausyksikön selkeä näyttö kertoo muun muassa nopeuden, ajetun matkan ja akun tason, mikä tekee pyörän käytöstä intuitiivista ja helppoa. Avustustason valinta käy kätevästi ohjausyksikön painikkeilla.

Matalarunkoinen ja ergonominen

FitNord Ava 200 Sähköpyörä on suunniteltu erityisesti kaupunkipyöräilyyn, ja sen matala runko tekee pyörän selkään nousemisesta ja pois laskeutumisesta helppoa ja turvallista. Tämä tekee pyörästä erityisen sopivan naisille ja kaikille, jotka arvostavat helppoa ja mukavaa pyöräilykokemusta. Pysty ajoasento ja leveät CST Control Viva Eco -renkaat parantavat ajomukavuutta ja tekevät pyöräilystä nautittavaa myös pidemmillä matkoilla.

Suomessa suunniteltu, Euroopassa koottu

FitNord Ava 200 Sähköpyörä on suunniteltu Suomessa ja koottu Euroopassa, mikä takaa sen soveltuvuuden pohjoismaisiin olosuhteisiin. Huolellinen tuotekehitysprosessi varmistaa, että pyörä on korkealaatuinen ja kestävä. Suunnittelussa on otettu huomioon niin rungon geometria, käyttäjäystävällisyys kuin kestävyyteen ja turvallisuuteen liittyvät seikat.

Monipuolinen käyttö ja helppo huollettavuus

FitNord Ava 200 Sähköpyörä sopii erinomaisesti kaupunkiajoon, rentoihin pyöräretkiin ja työmatkapyöräilyyn. Pyörä on varustettu kaikilla tarvittavilla varusteilla, kuten ajovaloilla, tavaratelineellä ja lokasuojilla, mikä tekee siitä monipuolisen ja käytännöllisen valinnan arjen pyöräilyyn. FitNord-sähköpyörien huollosta vastaa laaja maanlaajuinen huoltoverkosto, mikä takaa pyörän helpon ja vaivattoman huollettavuuden.

On tärkeää huomioida, että 1.6.2024 alkaen kaikki sähköiset kulkuvälineeet, joiden nopeus ylittää yli 25km/h,moottorin teho  on yli 250W tai kulkuväline painaa yli 25kg, tulee liikennevakuuttaa. Tämä rajoitus on asetettu varmistamaan käyttäjien turvallisuus ja vähentämään liikenneonnettomuuksia. Lue tästä lisää täältä.

Saatat pitää myös näistä

Viimeisimmät vertailut

Maidonkeraaja.fi –sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

Tämä sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

↓ Tästä ei koidu sinulle kustannuksia.

Etkö löytänyt sopivaa sähköpyörä naiselle?

Tutustu BuyBestGearin mahtavaan valikoimaan ja löydä naisille sopiva sähköpyörä edulliseen hintaan.

Käytä koodi: BBGMAIDONKERAAJA ja saa vielä -3% alennusta