Medela Imetysapulaite

Joskus imetyksen rinnalle tarvitaan pulloruokintaa tai se on kokonaan vauvan ruokintamuoto. Opettele vauvantahtinen pulloruokinta ja näin pieni saa syödä turvallisesti ja mukavasti.

Imetys ei ole aina helppoa ja sujuvaa, etenkään ensimmäisen lapsen kohdalla kun kaikki on uutta, hormonit ovat pinnassa ja odotukset usein korkealla. Välillä imetys ei lähde heti sujumaan, vaan se vaatii työtä, sitoutumista ja kärsivällisyyttä. Ongelmia voi olla yksi tai useampia, ja ne voivat olla esimerkiksi maidonnousuun, imetysotteeseen tai vauvan aktiiviivisuuteen liittyviä. Älä jää ongelmien kanssa yksin, hae rohkeasti apua jo varhaisessa vaiheessa!

Imetysapulaite on oiva apuväline maidon antamiseen samalla, kun vauva imee rintaa. Rinta saa samalla stimulaatiota.Etenkin ensipäivinä ja -viikkoina tuttipullo voi häiritä oikean imetysotteen oppimista. Imetysapulaite on hyvä apu tilanteissa, jolloin vauva ei saa rinnasta tarpeeksi maitoa tai esimerkiksi maito ei ole noussut vielä kunnolla tai maidontuotanto halutaan aloittaa uudelleen. Samalla imetysapulaite tukee äidin ja vauva varhaista vuorovaikutusta.

Medelan SNS imetysapulaite imetyksen tueksi

Medelan SNS Imetysapulaite sisältää 150ml maitosäiliön, jonka saa hyvin kaulan ympärille roikkumaan, sekä kaksi ohutta ruokintaletkua, jolloin myös kaksosimetyskin onnistuu imetysapulaitteen avulla. Tuote on valmistettu täysin BPA-vapaasta materiaalista, joka on turvallista käyttää vastasyntyneen ruokinnassa. Laitteen virtausta pystyy muuttamaan oman vauvan tarpeisiin sopivaksi, ja lisämaitona voidaan käyttää äidin omaa rintamaitoa tai korvikemaitoa.

Usein kysyttyä

Imetysapulaite on apuväline maidon antamiseen samalla, kun vauva imee rintaa. Näin myös rinta saa samalla stimulaatiota toisin kuin esimerkiksi pulloruokinnassa. Imetysapulaitteessa on maitosäiliö, josta lähtee pieni muovikatetri, joka teipataan nännin viereen. Maitosäiliön saa kaulaan roikkumaan, ja näin ollen kädet jäävät vapaaksi hyvän imetysasennon löytymiseen.

Imetysapulaitetta voidaan kokeilla, jos vauvalle on tarvetta antaa lisämaitoja rintaruokinnan lisäksi. käytöstä voi olla hyötyä, jos esimerkiksi vauva on tottunut syömään lisämaidot tuttipullosta, ja hänet pitäisi saada kiinnostumana enemmän rinnasta.

Lisää rakastettavia juttuja:

Maidonkeraaja.fisivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme. 

 Tästä ei koidu sinulle kustannuksia.