Albert – iloa oppimiseen

Albert
Kuvalähde: heialbert.fi

Oppiminen on viety nykyään jo aivan uudelle tasolle, ja oppimisen tueksi on päiväkodeissa sekä kouluissa otettu tietokoneet ja tabletit. Digitaalinen oppimissivusto Albert opettaa kotioloissa leikin ja hauskan oppimisen avulla eri ikäisiä lapsia matematiikassa, sekä englannin ja ruotsin kielen kanssa. 

Miten kaikki sai alkunsa?

Ruotsalaiset ystävykset Arta Madegari ja Salman Eskandari opiskelivat yhdessä Göteborigissa, ja opettivat iltaisin ja viikonloppuisin lapsia matematiikan kanssa. Opiskelujen jälkeen tiet erosivat eri uravalintojen vuoksi hetkellisesti, mutta vuonna 2015 heräsi halu palata opiskelujen aikaisen auttamisen pariin. 

Lopulta ”syntyi” Albert, digitaalisen oppimisen kanava, jonka tavoitteena on tiedon demokratisointi teknologian avulla. Nykyisin Albert auttaa jo yli 300 000 perheen lasta matematiikan parissa.

Tuhansia hauskoja ja opettavaisia harjoituksia, jotka ovat kansallisen opetussuunnitelman mukaisia. Kokeile ilmaiseksi ja peruuta tilaus milloin tahansa.

Hauskaa oppimista Albertissa ja Albert Juniorissa

Albert (10-16-vuotiaille) ja Albert Juniorissa (3-9 vuotiaille) on kattava määrä harjoituksia sekä pelielementtejä. Albertin ovat kehittäneet opettajat, kasvattajat ja tutkijat brittiläistä koulutusjärjestelmää mukaillen.

Sisältö on jaettu pienempiin kokonaisuuksiin käyttömukavuuden ja tarkemman kohdentamisen helpottamiseksi. Albert Junior pitää sisällään yli 3200 harjoitusta, ja harjoitusten väliin ilmestyy hauskoja sisältöä, kuten pelielementtejä tasapainottamaan oppimista.

Vanhemmille lapsille suunnatussa Albertissa on tarjolla yli 4800 harjoitusta, ja niiden lisäksi yli 270 animoitua videotuntia, joissa selitetään kaikkea opetusmielessä yksinkertaisesta vaativimpiin ongelmiin.

Rekisteröityminen on helppoa

Luo tili helposti kotisivujen kautta tai lataamalla sovellus App Storen tai Google Playn kautta. Huomaathan kuitenkin, että tarjoukset voivat vaihdella verkkosivuston ja sovelluskauppojen välillä.

Albertin jäseneksi liittyminen edellyttää, että valitset, minkä jäsenyyden haluat. Saat rekisteröidyttyä täyttämällä sähköpostiosoitteen, puhelinnumeron (sovelluksen latauslinkin sisältäviä tekstiviestejä varten) ja korttitiedot. 

Palvelu tarjoaa aina ilmaisen kokeilujakson, jotta pääsette yhdessä lapsen kanssa tutustumaan palveluun. Jos palvelu ei ole mieluinen, voit helposti peruuttaa tilauksesi ennen kokeilujakson päättymistä veloituksetta. Meillä ei tietenkään ole sitovaa tai irtisanomisaikaa. Ei sitovaa irtisanomisaikaa ja voit lopettaa käytön milloin haluat!

Harjoittele pelien lomassa

Varhaisessa iässä aloitettu harjoittelu ja positiivisen oppimisen maailma vankistaa oppimista ja luo paremmat eväät myöhempään menestykseen koulussa. Tue lapsen oppimista matematiikan, ruotsin tai englannin kielten parissa. Sovellukset toimivat niin puhelimessa kuin tabletilla.

Matematiikka

Albert Juniorin matematiikkaosuus herättää lapsen kiinnostuksen oppimiseen ja tukee lapsen itseluottamusta sekä motivaatiota. Ei sisällä mainoksia!

Ruotsi

Albert ABC:n avulla lapsi tutustuu kirjaimiin hauskalla ja helpolla tavalla.  Lapsi voi harjoitella kirjainten tunnistamista, äänneanalyysiä, kirjain-äännevastaavuuden tunnistamista sekä kirjaimien yhdistämistä sanoiksi. Ei sisällä mainoksia!

Englanti

Lapsi oppii englannin kieltä hauskasti arkeen sijoittuvien harjoitusten avulla. Sovelluksessa voi harjoitella aakkosia sekä kerryttää perussanastoa ja oppia muodostamaan yksinkertaisia lauseita kauppaostosten, muistipelien ja sanataistojen parissa. Ei sisällä mainoksia!

Tuhansia hauskoja ja opettavaisia harjoituksia, jotka ovat kansallisen opetussuunnitelman mukaisia. Kokeile ilmaiseksi ja peruuta tilaus milloin tahansa.

Turvallista oppimista

Albertin kanssa oppiminen on lapselle turvallista ja ikätasoon sopivaa. Pelit ja leikit ovat suunniteltu hyvin vastaamaan lapsen ikätasoa ja haastamaan oppimisessa niin, että kiinnostus säilyy.

Lapsen käyttäessä Albertin-sovellusta ei myöskään vanhempien tarvitse pelätä tietoturvaan liittyvissä asioissa. Albertin ei kerää turhia ylimääräisiä tietoja käyttäjistään. Kaikki tiedot ovat salattuja ja EU-standardien mukaisia. Rekisteröityessä korttitiedot kerätään ja käsitellään turvallisesti Stripe-yritysjärjestelmän kautta, eikä niitä luovuteta eteenpäin.

Usein kysyttyä

Tilin luominen on nopeaa ja helppoa, ja sen voi suorittaa niin verkkosivuilla kuin sovelluksen lataamalla. Sovelluksen lataaminen onnistuu niin AppStoressa kuin Google Play-kaupassa. Otathan huomioon, että tarjoukset voivat vaihdella sovelluskauppojen välillä.

Albertin käyttöä varten sinun tulee valita jäsenyyteni taso. Rekisteröinnin yhteydessä tarvitaan sähköpostiosoite, puhelinnumero ja maksukortin tiedot. Palvelu tarjoaa aina ilmaisen kokeilujakson, jonka aikana tilauksen voi peruuttaa veloituksetta!

Suureen osaan kysymyksistä löydät vastauksen kirjautumalla verkkosivujen kautta vanhempain portaaliin. Jos sinulle kuitenkin jää kysyttävää sovelluksen käyttöön liittyen, ota yhteyttä sähköpostitse support@heialbert.fi

Arkipäivinä vastauksen enimmäisaika on noin 48h, mutta yhteydenottoihin pyritään vastaamaan mahdollisimman pian.

Albertin on jäsenyydestä riippumatta täysin mainokseton palvelu, eikä rekisteröityessä ole sitovaa irtisanomisaikaa.

Basic:

 • 1 käyttäjä
 • Perustason raportti
 • Matematiikka

Standard:

 • 1 käyttäjä
 • Yksityiskohtainen raportti Junior-matematiikalle
 • Matematiikka
 • Englanti
 • Ruotsi

Plus:

 • 4 käyttäjää
 • Yksityiskohtainen raportti Junior-matematiikalle
 • Matematiikka
 • Maantiede
 • Englanti
 • Ruotsi

Suurin ero palveluissa on STANDARD ja PLUS-tasojen yksityiskohtaiset raportit lapsen kehityksestä. Plus-jäsenyys sallii 4 käyttäjätiliä, joka mahdollistaa useamman lapsen pelaamisen, ja henkilökohtaisen kehityksen seuraamisen.

Voit irtisanoutua helposti verkkosivuilla kirjautumalla omille jäsensivuillesi. Lopeta jäsenyys, ja varmista, että vastaanotat vahvistussähköpostin irtisanoutumisestasi. Jos olet suorittanut rekisteröitymisen sovelluksen kautta, seuraa sovelluksen antamia linkkejä ja ohjeita.

Lisää rakastettavia juttuja:

Maidonkeraaja.fisivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme. 

 Tästä ei koidu sinulle kustannuksia.