Suunto Race Titanium

Scandinavianoutdoor.fi:
5/5
Pahoittelemme, hintoja ei nyt saatavilla.

Suunto Race Titanium on paljon enemmän kuin pelkkä älykello. Se on suunniteltu erityisesti kilpailemiseen ja harjoitteluun, mutta se on myös naiselle sopiva älykello, joka yhdistää tyylikkyyden ja toiminnallisuuden saumattomasti. Kellon teräväpiirto AMOLED-näyttö, edistyneet harjoitusmittarit ja ilmaiset offline-kartat tekevät siitä erottuvan kilpailijoistaan.

Kellon titaanirakenne ja safiirilasin suojama kellotaulu kertovat sen laadusta ja kestävyydestä. Suunto Race Titaniumin digitaalinen kruunu tekee kellon ominaisuuksien selaamisesta entistä mukavampaa. Yli 95 eri urheilutilaa tekevät siitä monipuolisen kumppanin ulkoiluun, olipa kyseessä sitten pyöräily, uinti tai polkujuoksu. Lisäksi kello opastaa sinua reitin varrella, joten voit keskittyä suoritukseesi ilman pelkoa eksymisestä.

Henkilökohtaista palautetta ja pitkä akunkesto

Suunto Race Titanium ei ole vain naiselle sopiva älykello, vaan se on myös erinomainen työkalu harjoittelun seurantaan. Kello antaa henkilökohtaista palautetta harjoituskuormituksestasi, edistymisestäsi ja palautumisestasi. Suunto Coach -toiminto valvoo harjoituksiasi ja antaa neuvoja, jotta pysyt motivoituneena. Vaikka kellossa on kirkas AMOLED-näyttö, sen akunkesto on vaikuttava: jopa 40 tuntia harjoittelutilassa ja 26 päivää aikatilassa.

Lue lisää: Paras Suunto älykello naiselle.

Saatat pitää myös näistä

Viimeisimmät vertailut

Maidonkeraaja.fi –sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

Tämä sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

↓ Tästä ei koidu sinulle kustannuksia.

Etkö löytänyt sopivaa Suunto älykelloa?

Tutustu Proshopin mahtavaan valikoimaan ja löydä lapsellesi sopiva Garmin älykello edulliseen hintaan.