Suunto 9 Peak Pro

Keskisenkello.fi:
5/5
Pahoittelemme, hintoja ei nyt saatavilla.

Kun puhutaan älykelloista, joita voi pitää uskollisina kumppaneina niin arkisissa kuin ekstreemimmissäkin tilanteissa, Suunto 9 Peak Pro asettuu kiistatta kärkisijoille. Mutta onko tämä älykello naiselle tai miehelle, joka kaipaa luotettavaa seuralaista aktiiviseen elämään?

Suunto 9 Peak Pro All Black on päivitetty versio jo entuudestaan suositusta 9 Peak -mallistosta. Kun tarkastellaan älykellon ulkoista muotoilua, sen ohut ja kevyt rakenne tekee siitä erittäin houkuttelevan. Tämä voi olla erityisen tärkeää, kun mietitään esimerkiksi älykelloa naiselle, joka saattaa arvostaa kevyttä mutta samalla kestävää rannetoveria. Lasikuituvahvistettu runko yhdessä silikonirannekkeen kanssa ei vain näytä hyvältä, vaan myös kestää erilaisia haasteita – olipa kyseessä sitten rankka treenipäivä tai spontaani seikkailuretki luontoon.

Pro-mallin akunkesto on erinomainen, jopa 21 päivää normaalissa käytössä ja jopa 40 tuntia parhaalla GPS-tarkkuudella. Tämä tekee siitä ideaalin valinnan esimerkiksi pitkille vaelluksille tai matkoille, kun latausmahdollisuudet voivat olla rajalliset. Parannettu GPS-paikannus, joka voi yhdistyä jopa 32 satelliittiin samanaikaisesti, takaa tarkan sijaintitiedon missä ikinä liikutkin.

Uudelleen suunniteltu käyttöliittymä, isommat numerot ja erottuvammat värit tekevät tiedon tarkistamisesta helppoa, ja tämä voi olla erityisen hyödyllistä, jos etsit älykelloa naiselle, joka haluaa nopean ja selkeän yleiskatsauksen päivänsä aktiivisuudesta. Yhdistettynä Suunto-sovellukseen, Suunto 9 Peak Pro tarjoaa kokonaisvaltaisen paketin kuntoiluun, seurantaan ja navigointiin.

Suunto 9 Peak Pro erottuu kilpailijoistaan monipuolisten ominaisuuksiensa, kestävyytensä ja tyylikkään muotoilunsa ansiosta. Se ei ole vain älykello, vaan uskollinen kumppani, joka pysyy ranteessasi niin kaupungin kaduilla kuin syrjäisillä poluilla. Etsitpä sitten älykelloa naiselle tai itsellesi, tämä malli on ehdottomasti harkitsemisen arvoinen.

Saatat pitää myös näistä

Viimeisimmät vertailut

Maidonkeraaja.fi –sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

Tämä sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

↓ Tästä ei koidu sinulle kustannuksia.

Etkö löytänyt sopivaa Suunto älykelloa?

Tutustu Proshopin mahtavaan valikoimaan ja löydä lapsellesi sopiva Garmin älykello edulliseen hintaan.