Suunto 9 Baro

/5

Aina kun lähdet seikkailuun, haluat, että varusteesi ovat parasta laatua. Suunto 9 Granite sykemittari tarjoaa juuri sen ja vielä enemmän. Se ei ole pelkästään huippulaatuinen sykemittari miehelle, vaan täydellinen valinta myös naiselle, joka kaipaa äärimmäistä suorituskykyä ja kestävyyttä.

Akun kesto on usein elektronisten laitteiden heikko kohta, mutta Suunto 9 Baro rikkoo tämän säännön. Sen huippuluokan akkuteknologia takaa, että kun nainen (tai mies!) päättää hyökätä vielä yhden ylimääräisen mäennyppylän kimppuun, tietää hän sykemittarinsa pysyvän tahdissa mukana.

Naiselle, joka arvostaa sekä toiminnallisuutta että ulkonäköä, Suunto 9 Granite Blue Titanium on oiva valinta. Sen tummansininen nailonranneke ja ti5-titaanista valmistettu kehä eivät ainoastaan näytä hyvältä, vaan ovat erittäin kestäviä. Ja mikä parasta, safiirilasi takaa, että naarmut eivät pääse pilamaan tätä tyylikästä ulkomuotoa.

Kun suunnittelet seuraavaa suurta seikkailuasi, voit olla varma, että Suunto 9 Baro pitää pintansa. Olipa kyseessä sitten lenkki luonnossa, vuorikiipeily tai ultrajuoksu, tämä sykemittari on suunniteltu naiselle, joka haluaa haastaa itsensä ja ylittää omat rajansa.

Lue vertailu: Paras älykello/urheilukello naiselle

Usein kysytyt kysymykset

Saatat pitää myös näistä

Viimeisimmät vertailut

Maidonkeraaja.fi –sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

Tämä sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

↓ Tästä ei koidu sinulle kustannuksia.

Etkö löytänyt sopivaa Suunto älykelloa?

Tutustu Proshopin mahtavaan valikoimaan ja löydä lapsellesi sopiva Garmin älykello edulliseen hintaan.